8 υγιεινά και νόστιμα γεύματα για να πάρεις μαζί σου στο γραφείο

Τσακιρίδου Χριστίνα
8 υγιεινά και νόστιμα γεύματα για να πάρεις μαζί σου στο γραφείο

Οι απόλυτες διατροφικές προτάσεις που θα φτιάξεις στο σπίτι σε λίγα μόλις λεπτά.

Ξέρω καλά πως καθημερινά έχεις ελάχιστο ελεύθερο χρόνο αφού οι ρυθμοί της πρωτεύουσας είναι πραγματικά φρενήρεις. Περνάς τις περισσότερες ώρες της ημέρας σου στο γραφείο γι' αυτό καλό θα ήταν να κουβαλάς μαζί σου σπιτικά γεύματα παρά να ξοδεύεις άσκοπα χρήματα σε έτοιμα φαγητά και delivery.

Τα καλά νέα είναι πως μπορείς εύκολα να φτιάξεις το απόλυτο και παράλληλα υγιεινό lunch box. Αρχικά επένδυσε σε πρακτικά τάπερ τα οποία θα κουβαλάς καθημερινά μαζί σου και θα αποθηκεύουν αεροστεγώς τα γεύματά σου. Σήμερα αποφάσισα να συγκεντρώσω για εσένα 8 προτάσεις για κάθε γούστο, που θα σε κάνουν να ανυπομονείς για το μεσημεριανό σου διάλειμμα.

7 λιχουδιές με ελάχιστες θερμίδες που θα τρως χωρίς τύψεις



Τι να πάρεις μαζί σου στο γραφείο (χωράει στο αγαπημένο σου τάπερ)

geyma7

1) Ψητή πέρκα με βραστά λαχανικά

Νόστιμο, υγιεινό και άπαχο πλήρες γεύμα.

2) Πράσινη σαλάτα με αυγά

Πλούσιο σε πρωτεϊνη, θα σε κρατήσει χορτάτη για ώρες.

3) Τονοσαλάτα

Ο τόνος είναι το πιο γρήγορο γεύμα ever και χωράει σε κάθε ταπεράκι σου. Συνόδευσέ το με βραστά λαχανικά, πράσινη σαλάτα ή βραστή πατάτα.

4) Μπρόκολο με ψητό κοτόπουλο

Το κοτόπουλο αρέσει σε όλες μας και είναι ιδιαίτερα εύκολο στην παρασκευή του. Μπορείς να το κάνεις στο grill ή να το ψήσεις στο τηγάνι και να το απολαύσεις αργότερα στο γραφείο.

5) Μακαρόνια με κιμά

Όποια πει πως δεν της αρέσουν τα μακαρόνια, είναι ψέμα. Τα μακαρόνια με κιμά είναι ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά στη χώρα μας και μπορεί να καταναλωθεί ακόμη και κρύο.

6) Ντάκος

Η πιο νόστιμη, υγιεινή και εύκολη σαλάτα που θα απολαύσεις στη δουλειά. Βρέξε μερικά παξιμάδια, θρυμμάτισε φέτα και πρόσθεσε κομμένη ντομάτα ή ντοματίνια. Ναι, τόσο απλό!

7) Ρεβύθια με αβοκάντο

Τα όσπρια είναι μια εξαιρετικά καλή πηγή πρωτεϊνης και βράζουν σε λίγα μόλις λεπτά. Την ίδια ώρα το αβοκάντο σου χαρίζει καλά λιπαρά και δίνει extra γεύση στο πιάτο σου.

8) Ψητός σολομός με ρύζι

Μπορείς να τον ετοιμάσεις από το προηγούμενο βράδυ σε ελάχιστη ώρα και να τον ζεστάνεις σε φούρνο μικροκυμάτων την επόμενη ημέρα.

Νιώθεις πρησμένη μετά τις διακοπές;Το smoothie για να φύγει το πρήξιμο (video)

Πηγή κεντρικής: pexels.com