Thermomix ® TM6: Στην Κηφισιά βρήκαμε τον καλύτερο sous-chef για όλες τις κουζίνες

Thermomix ® TM6: Στην Κηφισιά βρήκαμε τον καλύτερο sous-chef για όλες τις κουζίνες

Και μπορεί για πολλές από εμάς, η προετοιμασία ενός ωραίου γεύματος να είναι από τις πιο μεγάλες χαρές της ζωής, ωστόσο τι συμβαίνει όταν η καθημερινότητα «τρέχει» πιο γρήγορα από εμάς;

Επιστρέφουμε σπίτι μετά από μια γεμάτη μέρα στη δουλειά και επιτέλους, ήρθε η ώρα να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε το υπόλοιπο της ημέρας. Και φυσικά, να φάμε ήρεμα. Μέχρι να φτάσουμε στο σημείο αυτό, βέβαια, πρέπει να μαγειρέψουμε.

Και μπορεί για πολλές από εμάς, η προετοιμασία ενός ωραίου γεύματος να είναι από τις πιο μεγάλες χαρές της ζωής, ωστόσο τι συμβαίνει όταν η καθημερινότητα «τρέχει» πιο γρήγορα από εμάς; Όταν, για παράδειγμα επιστρέφουμε στο σπίτι μετά από ένα απαιτητικό 8ωρο στο γραφείο ή έχουμε να μαγειρέψουμε δύο και τρεις φορές μέσα στη μέρα για τα παιδιά μας; Για να μην αναφέρουμε ότι η μαγειρική θέλει και έμπνευση και πειραματισμό για να φτιάξεις διαφορετικές συνταγές. Αυτά με τη σειρά τους φυσικά, θέλουν χρόνο που μοιράζεται ανάμεσα σε δουλειά, προσωπική ζωή, φίλες και χόμπι. Σε πόσα κομμάτια να τον κόψουμε τον χρόνο πια;

Κάπως έτσι, καταλάβαμε πως μάλλον ήρθε η ώρα να κάνουμε ένα upgrade στην κουζίνα μας και να «τακτοποιήσουμε» τον χρόνο μας για να βρούμε αυτήν την έμπνευση που ψάχνουμε, αλλά και να πάμε τις μαγειρικές μας ικανότητες ένα «σκαλί» πιο πάνω. Τι κάναμε γι’ αυτό; Πήγαμε στο νέο Thermomix Experience Store στην Κηφισιά και είδαμε από κοντά τις καινοτόμες δυνατότητες που φέρνει στην κουζίνα μας το Thermomix® ΤΜ6 με την εφαρμογή Cookidoo®.

image003.jpg

Μια λύση, αμέτρητες λειτουργίες

Το Thermomix®ΤΜ6, είναι μια ολοκληρωμένη λύση που έχει σχεδιαστεί για να μας προσφέρει αμέτρητες λειτουργίες και δυνατότητες όπως ζύμωμα, ζύγισμα, σοτάρισμα, μαγείρεμα, ανάμιξη, κόψιμο και πολλά άλλα, χάρη στην ενσωματωμένη πλατφόρμα Cookidoo®, τη μεγαλύτερη ψηφιακή μαγειρική βιβλιοθήκη στον κόσμο. Με το Cookidoo®, βλέπεις, βρήκαμε σχεδόν 100.000 διεθνείς συνταγές, και ανάμεσα σε αυτές 1.300 ελληνικές, που, ακόμα και αν δεν είμαστε... master chef, δεν έχουμε περιθώρια λάθους στην εκτέλεση αφού μας καθοδηγεί βήμα-βήμα.

Για να μην αναφέρουμε ότι με το Cookidoo®, μπορούμε να προγραμματίζουμε τα γεύματα της εβδομάδας και να προσαρμόζουμε τις μερίδες ανάλογα την περίσταση, να οργανώνουμε τη λίστα αγορών μας, να φτιάχνουμε τις δικές μας συνταγές που μπορούμε να αποθηκεύουμε και να μοιράζουμε, και όχι μόνο.

Η χαρά της Τhermomix® εμπειρίας στην Κηφισιά

Από το 1971, το Τhermomix®, που φέρνει το φαγητό και τη χαρά στο τραπέζι, παραμένει το βασικότερο προϊόν της Vorwerk μέχρι σήμερα. Οι πωλήσεις ύψους 1,7 δισ. ευρώ για το 2023, αλλά και το ότι το εμπιστεύονται περισσότερα από 20.000.000 σπίτια σε 60 χώρες, έχουν οδηγήσει στον χαρακτηρισμό του, ως ο «καλύτερος sous-chef» για εμάς που μαγειρεύουμε σπίτι.

Όσο για τον λόγο που το Thermomix® και η Vorwerk έχει τόση επιτυχία, αυτός είναι οι άνθρωποι στους οποίους βασίζεται το μοντέλο άμεσης πώλησης της εταιρείας. Οι άνθρωποι αυτοί, δηλαδή οι σύμβουλοι, είναι το πρόσωπο, οι πρεσβευτές της εταιρείας καθώς κάνουν live παρουσιάσεις σε υποψήφιους πελάτες που ενδιαφέρονται για τη δημιουργική μαγειρική.

image005.jpg

Η πλούσια γαστρονομική παράδοση της χώρας μας και η ολοένα και μεγαλύτερη ζήτηση για ολοκληρωμένες λύσεις μαγειρικής λοιπόν, οδήγησαν στο άνοιγμα του Thermomix Experience Store στην Κηφισιά, ενισχύοντας την παρουσία του Thermomix® στην ελληνική αγορά. Μάλιστα, τα εγκαίνια του Thermomix® Εxperience Store, έγιναν πρόσφατα και όσες και όσοι δώσαμε το «παρών» είδαμε από κοντά τις δυνατότητες του Thermomix® ΤΜ6 και δοκιμάσαμε τα απίστευτα γευστικά πιάτα και τις παρασκευές του brand ambassador, chef Πέτρου Συρίγου.

Το Thermomix Experience Store βρίσκεται στην Κηφισίας 263Α και μας περιμένει καθημερινά για να ανακαλύψουμε τις δυνατότητες του Thermomix® TM6, αλλά και ακόμα ένα πρωτοποριακό προϊόν της Vorwerk, τo σύστημα καθαρισμού Kobold.

image007.jpg

Αν θέλεις να πας τη μαγειρική σου σε άλλο level και δεν βλέπεις την ώρα να κάνεις δικό σου το Thermomix®TM6, δεν πρέπει να χάσεις τη μοναδική αυτήν προσφορά που «τρέχει» μόνο για τον Ιούνιο. Γίνε και εσύ μία από τους πρώτους 200 τυχερούς που θα το αγοράσουν μέσα στον μήνα και θα κερδίσουν, δωρεάν, έναν δεύτερο κάδο ανάμειξης και τον κόφτη λαχανικών Thermomix, συνολικής αξίας 298€! Ακόμα εδώ είσαι;