Τα «αντικαπνιστικά» τρόφιμα
ΝΑΓΙΑ ΚΩΣΤΙΑΝΗ
Αν επιθυμείτε να κόψετε το τσιγάρο αλλά το βρίσκεται εξαιρετικά δύσκολο, υπάρχουν κάποια τρόφιμα που θα κάνουν τη διαδικασία πολύ ευκολότερη καθώς έχουν την ιδιότητα να μειώνουν αισθητά την όρεξη για κάπνισμα. Αυτά είναι ο φυσικός χυμός λεμονάδας και πορτοκαλάδας, τα όσπρια, η κανέλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα χαμηλά σε λιπαρά. Επίσης, το γάλα έχει την ιδιότητα να «καθαρίζει» τα πνευμόνια από την νικοτίνη. Αντιθέτως, πρέπει να αποφεύγετε τον καφέ, τα γλυκά, τις βαριές σάλτσες, τα καρυκευμένα κρέατα και τα τηγανητά, καθώς αυτά ενισχύουν την επιθυμία για τσιγάρο.
Related
Bloggers
01
10