Eating Well! Living Well!

Eating Well! Living Well!

Απολαύστε τα πιο νόστιμα και ισορροπημένα πιάτα στα T.G.I. Friday's

Για το Living Well των T.G.I. Friday's δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις: αν δεν θέλετε να παρεκκλίνετε από το πλάνο ισορροπημένης διατροφής που ακολουθείτε, τότε πάμε στοίχημα πως δίνετε ραντεβού με την παρέα σας στα T.G.I. Friday's όπου στο Living Well βρίσκετε λαχταριστά πιάτα που συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο πολύτιμα θρεπτικά συστατικά.

Βασισμένα σε εκλεκτές πρώτες ύλες και μαγειρεμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να μη χάνουν τη θρεπτικότητά τους αλλά παράλληλα να αναδεικνύουν την υπέροχη γεύση τους, τα πιάτα Living Well αποτελούν ιδανικές επιλογές για σωστή διατροφή, πηγή ευεξίας, ενέργειας και αναζωογόνησης.

Από τα νέα πιάτα, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε την Fruits and Nuts Super Salad, μια θρεπτική ανάμικτη σαλάτα με φύλλα μαρουλιού romaine, baby σπανάκι, καρύδια, αποξηραμένα βερίκοκα και σύκα & κόκκινο λάχανο. Ενισχύεται με σπιτικό dressing ροδιού με μέλι και αποξηραμένα cranberries και γαρνίρεται με κύβους φρέσκου πράσινου μήλου. . Το ρόδι που περιέχει είναι πλούσιο σε βιταμίνες και έχει πανίσχυρη αντιοξειδωτική δράση. Η gourmet Strawberry Fields Salad, με κόκκινο και πράσινο μαρούλι, παρμεζάνα και γκλασαρισμένα καρύδια, αναμιγνύεται με Balsamic Vinaigrette dressing και γαρνίρεται με κομμένες φρέσκες φράουλες επικαλυμμένες με balsamic marinade. Οι φράουλες είναι τέλεια πηγή ενυδάτωσης και εφοδιάζουν τον οργανισμό με περισσότερη βιταμίνη C και από το πορτοκάλι! Στα κυρίως, δοκιμάστε το Chicken/Salmon with Tomato Basil Salsa, όπου δύο ζουμερά στήθη κοτόπουλου σχάρας (ή φιλέτο φρέσκου σολομού) επικαλύπτονται με σπιτική salsa από cherry ντοματάκια, φρέσκα κρεμμυδάκια και βασιλικό. Συνοδεύονται με επιλογή από ρύζι με μυρωδικά ή μίγμα πράσινης σαλάτας με μαρούλι romaine και ρόκα. Αν η όρεξή σας τραβάει κάτι σε ψάρι, επιλέξτε το Grilled Shrimp Scampi and Salmon, έναν συνδυασμό από φιλέτο φρέσκου σολομού σχάρας καρυκευμένο με λεμονοπίπερο και επικαλυμμένο με μυρωδικά, και σουβλάκι με γαρίδες ψημένο στη σχάρα που περιχύνεται με σπιτική λεμονάτη Scampi sauce. Συνοδεύεται από ρύζι με μυρωδικά και Tomato Basil Salsa.

Σας ανοίξαμε την όρεξη;