Νόστιμο κι υγιεινό λαδερό, με αρακά και καρότα
ΕΥΑ ΣΕΦΕΡΛΗ
Απαραίτητα και νόστιμα τα λαδερά φαγητά στη διατροφή μας. Συνοδέψτε τον με λίγη φέτα και θα έχετε ένα πλήρες και ισορροπημένο γεύμα.
Υλικά (για 4 άτομα)
800γρ. αρακά
1 καρότο κομμένο σε ροδέλες
1 ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
1 σκελίδα σκόρδο
1 ματσάκι μαϊντανό
1 φλιτζάνι τσαγιού χυμός ντομάτας
νερό
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
1.Σοτάρετε με λίγο λάδι το κρεμμύδι, τα καρότα, το σκόρδο και τον μαϊντανό, για 3-4 λεπτά.
2. Προσθέτετε τον αρακά, το χυμό της ντομάτας και μισό φλιτζάνι νερό.
3. Αφήνετε το φαγητό να ψηθεί για 1 ώρα περίπου, σε χαμηλή φωτιά.
4. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και σερβίρετε.
Related
Bloggers
01
10