Αποκτήστε το κορμί των ονείρων σας τρώγοντας πίτσα

Αποκτήστε το κορμί των ονείρων σας τρώγοντας πίτσα

Απολαύστε το αγαπημένο σας φαγητό με μέτρο και χάστε όσα κιλά θέλετε.

Η πίτσα δεν είναι μόνο ένα από τα πιο αγαπημένα σας junk food. Το ιταλικό έδεσμα που οφείλεται για τα παραπανίσια κιλά ολονών μας μαζί με τα γλυκά, τα παγωτά και κάποιες άλλες νοστιμιές, θeωρείται από τους ειδικούς ως μία αρνητική επιλογή όταν θέλουμε να ελαττώσουμε το βάρος μας.
Υψηλή στο λίπος και τη χοληστερίνη, εάν λάβετε υπόψη σας το λιωμένο τυρί, το σαλάμι, το ζαμπόν και τα λουκάνικα, τότε έχετε συνδυασμό μπόμπα για την υγεία σας. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι να γνωρίζει κανείς πως με δύο κομμάτια πίτσας έχει καταναλώσει το μισό από το επιτρεπόμενο λίπος που επιτρέπεται τη μέρα σε μία ισορροπημένη διατροφή.

Αυτά είναι τα αρνητικά. Τώρα στα θετικά συγκαταλέγεται το ότι σύμφωνα με νέες έρευνες η πρόσθεση της πίτσας σε μία υγιεινή διατροφή δεν είναι αμαρτία, αλλά αντίθετα επιβάλλεται καθώς ωφελεί έχοντας τα σωστά υλικά και ξεγελά τον οργανισμό που έχει συνηθίσει σε δίαιτα, κάνοντάς τον να μπορεί να συνεχίσει στα ανάλατα και τα βραστά για μεγαλύτερο διάστημα.

Έτσι, αφήστε τις πίτσες με γεμιστή αφράτη ζύμη και ζητήστε λεπτή ολικής αλέσεως. Επίσης, στα πρόσθετα υλικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οτιδήποτε λαχανικό θέλετε, γαλοπούλα και κοτόπουλο που έχουν πολύ λιγότερες θερμίδες. Κρατηθείτε στα δύο κομμάτια και συμπληρώστε το πιάτο σας με πολλή σαλάτα.

Ποιος είπε πως η δίαιτες πρέπει να μας βασανίζουν και να μας στερούντ ις πιο νόστιμες λιχουδιές;

Διαβάστε επίσης:

Halle Berry: 46 και να καίει

Παντρεύεστε; Ιδού η δίαιτα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποφύγετε το πρήξιμο