«Προϊόν της Χρονιάς 2013»: Το Nestea με γλυκαντικά από το φυτό στέβια, κέρδισε τον τίτλο του απόλυτου έτοιμου τσαγιού!

«Προϊόν της Χρονιάς 2013»: Το Nestea με γλυκαντικά από το φυτό στέβια, κέρδισε τον τίτλο του απόλυτου έτοιμου τσαγιού!

Στην κατηγορία Έτοιμο Τσάι

Το Nestea, το παγωμένο τσάι που καλωσόρισε πρώτο στην Ελλάδα τα γλυκαντικά από το φυτό στέβια, αναδείχθηκε «Προϊόν της Χρονιάς 2013», σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από την κορυφαία εταιρεία ερευνών TNS ICAP. Η διοργάνωση «Αναδείχθηκε Προϊόν της Χρονιάς» αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική έρευνα του κλάδου που γίνεται στην Ελλάδα όσον αφορά τον αριθμό των συμμετεχόντων, με 3.000 καταναλωτές κάθε χρόνο να επιλέγουν τα πιο καινοτόμα προϊόντα. Φέτος, και στην κατηγορία Έτοιμο Τσάι, οι καταναλωτές επέλεξαν το Nestea, επιβραβεύοντας την καινοτομία που έφερε στην ελληνική αγορά!


Για έναν ολόκληρο χρόνο, η επικοινωνία του Nestea θα φιλοξενεί το ειδικό λογότυπο «Προϊόν της Χρονιάς 2013»*, δίνοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αναγνωρίζουν άμεσα την καινοτομία και διευκολύνοντάς τους στη δύσκολη επιλογή ανάμεσα στη μεγάλη προσφορά προϊόντων που διατίθενται στην αγορά.


Το Nestea με 30% λιγότερα σάκχαρα** και θερμίδες κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά τον Απρίλιο, σε τέσσερεις δροσιστικές γεύσεις φρούτων, κάνοντας την αρχή για κάτι διαφορετικό. Χάρη στις γλυκαντικές ιδιότητες των φύλλων του φυτού στέβια, ένα ποσοστό της ζάχαρης αντικαταστάθηκε με γλυκαντικά φυσικής προέλευσης, έτσι ώστε να μπορούμε να απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας Nestea ακόμα περισσότερο!