Το...μαγικό μπισκοτοκουτί που δεν σε αφήνει να φας παραπάνω μπισκότα και... αμαρτωλά σνακ!

Το...μαγικό μπισκοτοκουτί που δεν σε αφήνει να φας παραπάνω μπισκότα και... αμαρτωλά σνακ!

Αυτή είναι η λύση για την δίαιτά σας!

 

Ένας λάτρης της σοκολάτας και πρωτοπόρος σχεδιαστής από το Σαν Φρανσίσκο βρήκε τον τρόπο ώστε όσοι κάνουν δίαιτα να μην υποκύπτουν στις μπισκότα και τα πατατάκια.

Το...μπισκοτοκουτί που ο ίδιος το αποκαλεί "Κουζινό...κιβώτιο", από το χρηματοκιβώτιο, είναι ένα πλαστικό δοχείο που κλειδώνει με χρονοδιακόπτη! Το καπάκι παραμένει κλειδωμένο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, από ένα λεπτό μέχρι 10 ημέρες, και δεν ανοίγει μέχρι να ολοκληρωθεί ο χρόνος.

Ο 39χρονος σχεδιαστής όπως δήλωσε, ζητούσε από την γυναίκα του να κρύβει τα σνακ που είχαν μέσα στο σπίτι, έτσι ώστε να μπορέσει να μείνει πιστός στην δίαιτα που ακολουθούσε. Όμως τίποτα δεν τον σταματούσε από ένα γλυκό σνακ όταν το ήθελε πολύ.

Τελικά, ο 39χρονος κατάφερε να εφεύρει αυτό το καινοτόμο...μπισκοτοκουτί μέσα στο οποίο κρατούνται κλειδωμένοι οι γλυκοί... πειρασμοί μέχρι το δείπνο.

Κάθε φορά, λοιπόν, που μέσα στο ντουλάπια της κουζίνας κυκλοφορούν, γλυκά, σοκολάτες, μπισκότα ή πατατάκια τα βάζει στο κουτί και ρυθμίζει τον χρόνο όπου του καπάκι θα ανοίξει για να τα γευθεί. Να σημειωθεί ότι το καπάκι δεν ανοίγει ακόμα και να αφαιρέσεις τις μπαταρίες!

Διάβαστε επίσης:

Κι όμως, τα μακαρόνια κάνουν καλό στη δίαιτα!

Το απόλυτο τρικ για να γίνουν οι κοιλιακοί σας πιο... πέτρα από ποτέ!

DPG Network