Νέο Nestea Πράσινο Τσάι με υπέροχη γεύση Ροδάκινο!

Γωγώ Φούντα
Νέο Nestea Πράσινο Τσάι με υπέροχη γεύση Ροδάκινο!

Νέα διάσταση στην γεύση!

Φέτος το καλοκαίρι, το Nestea,το Προϊόν της Χρονιάς 2013*,έρχεται για να μας συναρπάσει με το ολοκαίνουργιο Nestea Πράσινο Τσάι Ροδάκινο. Η νέα γεύση συνδυάζει τo πράσινο τσάι και τη γλυκιά αίσθηση του ροδάκινου, και δίνει νέα διάσταση στην απόλαυση. Είναι ιδανικό για τους λάτρεις του πράσινου τσαγιού, που ταυτόχρονα αγαπούν τη γεύση του ροδάκινου, σε ένα συνδυασμό γεύσης που πραγματικά συναρπάζει. Και όλα αυτά, με 48 θερμίδες ανά ποτήρι, χάρη στα γλυκαντικά από το φυτό Στέβια!

Το νέο Nestea Πράσινο Τσάι Ροδάκινο ήρθε για να εμπλουτίσει τις επιλογές μας στο παγωμένο πράσινο τσάι Nestea, το οποίο κυκλοφορεί ήδη στη δροσιστική γεύση Πορτοκάλι-Λεμόνι. Χάρη στις γλυκαντικές ιδιότητες των φύλλων του φυτού στέβια, ένα ποσοστό της ζάχαρης αντικαθίσταται με γλυκαντικά φυσικής προέλευσης. Έτσι, το νέο πράσινο τσάι ροδάκινο έχει 30% λιγότερα σάκχαρα** και θερμίδες! Ανακαλύψτε το και ζήστε μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης!

Νέο Nestea Πράσινο Τσάι Ροδάκινο.
Υπέροχη γεύση, δίχως χρωστικές ουσίες και συντηρητικά.

* Έρευνα αγοράς του Προϊόντος Χρονιάς σε προεπιλεγμένα καινοτόμα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης από την TNS Icap σε 3.000 Έλληνες καταναλωτές τον Νοέμβριο του 2012. www.productoftheyear.gr κατ. Έτοιμο Τσάι.

**από τα περισσότερα ποτά με τσάι και ζάχαρη στην Ελλάδα.