Κολλαγόνο=υγεία: H Collagen Power συνεργάζεται με το Δημήτρη Γρηγοράκη και την επιστημονική ομάδα «Λόγω διατροφής»

Κολλαγόνο=υγεία: H Collagen Power συνεργάζεται με το Δημήτρη Γρηγοράκη και την επιστημονική ομάδα «Λόγω διατροφής»

Το κολλαγόνο είναι μια απαραίτητη πρωτεΐνη, η οποία αντιπροσωπεύει το 30% του συνόλου της πρωτεϊνών του σώματος

Η «COLLAGEN POWER» αποτελεί μία δυναμική εταιρεία με νέες αντιλήψεις, η οποία διαθέτει καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοναδικής αποτελεσματικότητας που συμβάλλουν καθοριστικά στη δημιουργία μιας πιο όμορφης και υγιούς ζωής. Κορυφαίο προϊόν της εταιρείας αποτελεί το "Collagen Pro-Active", το οποίο διανύει ήδη τον 4ο χρόνο επιτυχημένης διάθεσής του στην ελληνική αγορά. Οι ιδιότητες του πόσιμου κολλαγόνου "Collagen Pro-Active" είναι πολύ σημαντικές και υποστηρίζονται από πλήθος επιστημόνων της ιατρικής κοινότητας. Από το σύνολο αυτό δεν θα μπορούσε να λείψει η Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ».

Η Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» διαθέτει ένα δυναμικό Δίκτυο Διαιτολογικών Μονάδων, το οποίο επεκτείνεται σε 26 περιοχές σε ολόκληρη την Ελλάδα. Εκδίδει το μηνιαίο περιοδικό λόγω... διατροφής που κυκλοφορεί με την εφημερίδα Τύπος της Κυριακής και ταυτόχρονα, υπογράφει θεματικούς διαδικτυακούς ενημερωτικούς ιστότοπους όπως είναι το Νο1 portal διατροφής: logodiatrofis.gr, το πρώτο επιστημονικό παιδικό portal: activekids.gr και το δυναμικό portal φροντίδας & υγείας: care24.gr. Ειδικά, το μηνιαίο περιοδικό λόγω... διατροφής και το πρώτο ελληνικό ηλεκτρονικό περιοδικό διατροφής, το logodiatrofis.gr αποτελούν τις πλέον έγκυρες ελληνικές πηγές ενημέρωσης των ευαισθητοποιημένων ανθρώπων επάνω σε θέματα διατροφικής επικαιρότητας.

Η πολύπλευρη συνεργασία της «COLLAGEN POWER» με την Επιστημονική Ομάδα «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ» στοχεύει στην ενίσχυση της ενημερωτικής εκστρατείας σχετικά με τη θετική συμβολή του πόσιμου κολλαγόνου στην υγεία. Το κολλαγόνο χαρακτηρίζεται από υψηλή διατροφική αξία και ως εκ τούτου δεν μπορεί να λείπει από μία ισορροπημένη διατροφή!

Το κολλαγόνο είναι μια απαραίτητη πρωτεΐνη, η οποία αντιπροσωπεύει το 30% του συνόλου της πρωτεϊνών του σώματος. Ο ρυθμός σύνθεσης του μειώνεται με την πάροδο της ηλικίας, ειδικά στις γυναίκες, προκαλώντας όχι μόνο το φαινόμενο της γήρανσης, αλλά και διάφορα προβλήματα στις αρθρώσεις. Το συμπλήρωμα υδρολυμένου κολλαγόνου εκτός των άλλων περιέχει μαγνήσιο, πυρίτιο και πολλές βιταμίνες του συμπλέγματος Β (Β1, Β2, Β5 και Β6). Πρόκειται για μια κορυφαία εξέλιξη στην τεχνολογία του κολλαγόνου, διότι στην υγρή του μορφή το κολλαγόνο είναι εξαιρετικά απορροφήσιμο από τον ανθρώπινο οργανισμό.

Η «COLLAGEN POWER» με τη συμβολή της θα συμπαρασταθεί ως πολύτιμος αρωγός στην επίτευξη των πολυδιάστατων ενημερωτικών μας στόχων. Οι κορυφαίοι συνδέονται με τους κορυφαίους!

Δημήτρης Γρηγοράκης