Fitness και διατροφή: Tα τop5 θέματα που απασχόλησαν περισσότερο την αναγνώστρια του Queen.gr

Fitness και διατροφή: Tα τop5 θέματα που απασχόλησαν περισσότερο την αναγνώστρια του Queen.gr

Η κοιλιά και οι γλουτοί στην κορυφή των προτιμήσεών σας!

Με αφορμή το νέο look του Queen, συγκεντρώσαμε τα πέντε θέματα που εσείς αναδείξατε, μέσα από τις επισκέψεις σας, σε πιο δημοφιλή. Η αλήθεια είναι ότι και σε εμάς έκανε εντύπωση το γεγονός ότι οι περισσότερες γυναίκες επικεντρωνόμαστε στην εμφάνιση των γλουτών και της κοιλιάς μας- από το top 5 μας, για παράδειγμα, απουσιάζουν παντελώς τα θέματα για τα «ψωμάκια» ή τα πόδια. Ποια είναι, λοιπόν, τα άρθρα fitness και διατροφής που εσείς αναδείξατε σε πιο δημοφιλή;

1) Οι top τροφές για επίπεδη κοιλιά
Επειδή η γυμναστική από μόνη της δεν αρκεί, και πρέπει να συνδυάζεται με μία ισορροπημένη, σωστή διατροφή, στο άρθρο διαβάζουμε ότι τροφές οπως τα φρούτα με μεγάλη περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, άπαχες πρωτεΐνες, τροφές πλούσιες σε σελήνιο, ψάρια πλούσια σε Ω- 3 και κρασί, είναι οι επιλογές που βοηθούν να αποκτήσουμε την κοιλιά των ονείρων μας.


2) Οι 4 λιποδιαλυτικές τροφές που θα σας αλλάξουν το σώμα
Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, βρήκαμε τις τροφές που η κατανάλωσή τους αυξάνει τις καύσεις του λίπους, και είναι πεντονόστιμες! Μεταξύ αυτών η μαύρη σοκολάτα, η κανέλλα, τα αχλάδια και η γαλοπούλα.


3) Tα μυστικά των μοντέλων για γρήγορη απώλεια λίπους
Τι κάνουν τα μοντέλα πριν βγουν στα catwalks; 10 συμβουλές διατροφής και τρόπου ζωής που υπόσχονται γρήγορη αλλά και σωστή απώλεια λίπους, για να αποκτήσουμε το σώμα που πάντα ονειρευόμασταν.


4) Aνόρθωση γλουτών με μία μόνο άσκηση; Γίνεται!
Μπορεί εμείς να μην βλέπουμε τους γλουτούς μας αλλά ξέρουμε καλά ότι είναι ένα σημείο του σώματός μας που πάντα τραβάει πάνω του τα βλέματα. Μία άσκηση, η κάμψη ισχίου από γέφυρα στο ένα πόδι, υπόσχεται να μεταμορφώσει τους γλουτούς μας στο δυνατό μας σημείο!


5) Αυτές είναι οι μαγικές τροφές που εξαφανίζουν το λίπος στην κοιλιά!
Οι περισσότεροι άνθρωποι, όταν αθλούμαστε, κάνουμε τις ασκήσεις μας για τέλειους κοιλιακούς, αλλά τι γίνεται με την διατροφή μας; Μαρούλι, σολωμός, βρώμη και αμύγδαλα είναι οι τέσσερις τροφές που βοηθάνε να κάψουμε το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς και να αποκτήσουμε των γράμμωση που πάντα θέλαμε!