Χάσε κιλά… τρώγοντας!

Χάσε κιλά… τρώγοντας!

Κι όμως γίνεται

Οι περισσότεροι από εμάς νομίζουμε ότι αν κόψουμε το φαγητό και λιμοκτονήσουμε θα αδυνατίσουμε. Οκ, ναι είναι αλήθεια, αν ράψετε το στόμα σας σίγουρα θα χάσετε κιλά. Το εύλογο ερώτημα είναι όμως ως πότε θα διατηρήσετε το νέο σας βάρος! Έρευνες έχουν δείξει ότι όταν ο οργανισμός μας στερείται την τροφή, πολύ γρήγορα θα αντιδράσει. Και όταν μιλάμε για αντίδραση, μιλάμε για αντίδραση! Μετά από αυστηρές δίαιτες, θα τρώτε ακατάπαυστα κάθε απαγορευμένη λιχουδιά.


Η στέρηση ποτέ δεν κάνει καλό. Φροντίστε να επιβραβεύετε τον εαυτό σας μία φορά την εβδομάδα με μια αγαπημένη του λιχουδιά. Προσοχή! Μιλάμε για μικρές ποσότητες. Από εκεί και πέρα, όλες τις υπόλοιπες ημέρες φροντίστε να ακολουθείτε ένα σωστό διατροφικό πλάνο. Πολλά φρούτα, λαχανικά και καθαρή πρωτεΐνη.


Με τον τίτλο, χάσε κιλά... τρώγοντας τι εννοούμε; Μελέτες απέδειξαν ότι οι άνθρωποι που τρώνε υγιεινές τροφές ανά 3 περίπου ώρες τείνουν να κάνουν περισσότερες καύσεις από αυτούς που τρώνε τρία γεύματα την ημέρα. Μην ξεχνάτε τα σνακ. Είναι πολύ σημαντικά, καθώς σας δίνουν ενέργεια και ενεργοποιούν το μεταβολισμό σας.