Θες να χάσεις κιλά; Βάλε γεύση στο νερό σου!

Θες να χάσεις κιλά; Βάλε γεύση στο νερό σου!

Ενεργοποίησε τον μεταβολισμό σου με τρία θαυματουργά συστατικά.

Μία διατροφική συμβουλή, που όλες οι γυναίκες ακολουθούμε, όταν επιτέλους αποφασίσουμε να κάνουμε δίαιτα είναι η συχνή κατανάλωση νερού σε ημερήσια βάση. Διαχρονικός κανόνας που τώρα οι ειδικοί μας προτρέπουν να του δώσουμε λίγη περισσότερη... γεύση. Αν προσθέσεις ένα από τα παρακάτω συστατικά στο νερό που πίνεις καθημερινά θα βοηθήσεις το σώμα σου να χάσει κιλά, θα ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου και θα χάσεις εύκολα κιλά χωρίς να αυξήσεις τα χιλιόμετρα στοn διάδρομο του γυμναστηρίου!

Εσπεριδοειδή
Με το να προσθέσεις εσπεριδοειδή φρούτα στο νερό ενισχύεις την διαδικασία καύσης του λίπους και παράλληλα θα επωφεληθείς με περισσότερη ενέργεια. Τα λεμόνια και τα πορτοκάλια είναι σημαντική πηγή βιταμίνης C και ενισχύουν το κάψιμο του λίπους μέσα στα κύτταρα του σώματος. Προσέθεσε 3 – 4 φέτες λεμονιού ή πορτοκαλιού στο νερό και άσε το λίπος του σώματος να χρησιμοποιηθεί από τον οργανισμό σου ως ενέργεια. εύκολα λίπος.

Αγγούρι
Η φυσική διουρητική ικανότητα του αγγουριού, που είναι πλούσιο σε κάλιο και βιταμίνες Α και C, απομακρύνουν από τον οργανισμό τις τοξίνες και τονώνουν τον μεταβολισμό. Προοσέθεσε 6 – 8 φέτες αγγουριού στο ποτήρι με το νερό και απόλαυσε ένα ισοτονικό ποτό από τη φύση.

Πιπέρι Καγιέν
Μπορεί το πικάντικο νερό να μην ακούγεται εύγεστο, αλλά δώσε του μια ευκαιρία! Οι ερευνητές ισχυρίζονται η ουσία καψαϊκίνη, που βρίσκεται στο πιπέρι καγιέν, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό σου αμέσως μόλις απορροφηθεί από τον οργανισμό. Επειδή η γεύση του καγιέν δεν είναι από μόνη της το πιο νόστιμο συστατικό συστήνουμε: Προσέθεσε στο νερό σου μερικές φέτες φράουλας, blueberries και μισό κουταλάκι του γλυκού πιπέρι. Το νερό θα πάρει γλυκιά γεύση με πικάντικό τελείωμα!