Mην τις... δοκιμάσετε στο σπίτι! Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες δίαιτες του Hollywood!

Γωγώ Φούντα
Mην τις... δοκιμάσετε στο σπίτι! Αυτές είναι οι πιο επικίνδυνες δίαιτες του Hollywood!

Ακόμα και οι stars, κάνουν λάθη!

Η μάχη με τα κιλά είναι συνεχής και αέναη, και παρόλο που το έχουμε πει πολλές φορές, δεν υπάρχει γυναίκα στον πλανήτη που να μη ζητούσε ως δώρο στον Άγιο Βασίλη, μέρες πού ναι, να τρώει ότι θέλει και να μην παίρνει γραμμάριο!

Η αλήθεια είναι ότι τίποτα δε συγκρίνεται με τον τρόμο στο βλέμμα, όταν ανεβαίνεις στη ζυγαριά και βλέπεις το δείκτη... ανεβασμένο!

Όπως είναι φυσικό λοιπόν, τα κιλά και το σώμα δεν είναι κάτι που απασχολεί μόνο εμάς τις κοινές θνητές, που κακά τα ψέματα με τη δουλειά και τις υποχρεώσεις, ούτε χρόνος για άσκηση μένει ούτε φυσικά και για προσεγμένο πλάνο διατροφής. Είναι κάτι που απασχολεί όλες τις celebrities, με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι οποίες, καμιά φορά καταφεύγουν σε ακρότητες προκειμένου να φτάσουν ή να διατηρήσουν το επιθυμητό βάρος!

Αν συνδυάσει κανείς το γεγονός, ότι οι γυναίκες αυτές έχουν από πάνω τους μία στρατιά από επαγγελματίες, είναι ακόμα πιο σοκαριστικό το γεγονός του τι κάνουν για να μείνουν λεπτές.

Εδώ λοιπόν σας έχουμε τις χειρότερες και πιο επικίνδυνες δίαιτες στο Hollywood, που καλά θα κάνετε να μην τις δοκιμάσετε στο... σπίτι!

Διαβάστε ακόμη:

Πριν και μετά: Ποια διάσημη μαμά διαθέτει αυτό το sexy κορμί;

Πόσες θερμίδες έχουν τα χριστουγεννιάτικα γλυκά;

Τhe Zone Diet! Μπείτε στη ζώνη και χάστε κιλά εύκολα