H παράλογη αποτοξινωτική δίαιτα της Gwyneth Paltrow

H παράλογη αποτοξινωτική δίαιτα της Gwyneth Paltrow

Μήπως έχει όντως αρχίσει να χάνει τα λογικά της;

Οι γιορτές πέρασαν και η Gwyneth Paltrow που έχει μετατραπεί σε style, health, coocking και diet guru αποφάσισε να μας προτείνει μία δίαιτα που όπως λέει τηρεί και ίδια μετά τα Χριστούγεννα, προκειμένου να απαλλαγούμε από τα περιττά κιλά και τις τοξίνες των εορτών. Την χαρακτηρίζει υγιή. Μήπως όμως είναι επικίνδυνη;

72 ώρες μας επιβάλλει η σταρ, με διατροφή που δεν ξεπερνά τις 300 θερμίδες την ημέρα. Η σίγουρα fit 41χρονη ηθοποιός έκατσε κάτω και έφτιαξε μόνη της (!) αυτή την τριήμερη ρουτίνα που δημοδίευσε στο Goop. Μας λέει να μην τρώμε καθόλου στερεές τροφές μέχρι της 6 το απόγευμα που μας επιτρέπει να φάμε αλεσμένο στήθος κοτόπουλο ή πουρέ αλλά σε μικρή - εξαιρετικά μικρή- ποσότητα.

Για παράδειγμα η δεύτερη μέρα ξεκινά με ένα ποτήρι χλιαρό προς ζεστό νερό με λεμόνι. Καλά μέχρι εδώ. Συνεχίζει στις 8 το πρωί (άρα ξυπνάς στις 6) με ένα ποτήρι τσάι του βουνού. Σκέτο. Στις 10 μπορείς να πιεις λίγη σκέτη μαύρη σοκολάτα με γάλα αμυγδάλου, stevia, μέντα ή χλωροφύλλη. Στις 1.30 το μεσημέρι 1 καρότο αλεσμένο σε σούπα. Στις 4 ανάλατα σπόρια, μόνο μία χούφτα. Στις 6 λοιπόν το 1/4 μερίδας βραστό στήθος κοτόπουλου με ένα ματσάκι (μπουκιά) μπρόκολο.

Αν πεινάσετε ή κρυώνετε χειμωνιάτικο νηστικοί, δεν πειράζει. Φορέστε καλτούλες και μπείτε στην προσωπική σας σάουνα με υπέρυθρη ακτινοβολία να ζεσταίνεστε. Εκείνη αυτό κάνει.

*Πληροφοριακά: Όταν ένας άνθρωπος καταλανώνει 500 θερμίδες την ημέρα, είναι επικίνδυνο. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Πόσο μάλλον οι 300!

Διαβάστε ακόμη:

Επιτέλους, η Gwyneth Paltrow κάνει κάτι φυσιολογικό με τα παιδιά της!

Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα από τα χεράκια της Gwyneth Paltrow