Do it like Μαρία: Η Μαρία Ηλιάκη σου δείχνει πως να γυμναστείς στο σπίτι σου

Do it like Μαρία: Η Μαρία Ηλιάκη σου δείχνει πως να γυμναστείς στο σπίτι σου

Μόνο 10’ κάθε μέρα

Οι μέρες περνούν κι εμείς ψάχνουμε κάθε μέρα αυτό το κάτι που θα μας βγάλει από τον συνεχόμενο εγκλεισμό στο σπίτι. Προφανώς και μόνο έτσι θα προστατευτείς, αλλά πρέπει κάθε μέρα να κάνεις και κάτι διαφορετικό, προκειμένου να μη βαρεθείς. Αν τώρα λόγω της καραντίνας και της απόφασης που θέλει ακόμη και τα γυμναστήρια να έχουν κλείσει δεν γυμνάζεσαι τόσο συχνά, βρήκαμε τη λύση για σένα.

Προφανώς και έκανες και πριν τον κορονοϊό γυμναστική στο σπίτι, όμως τώρα αυτό πρέπει να γίνει σε ποιο συχνό βαθμό. Αν είχες ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, μπορείς πάντα να το ακολουθήσεις ακόμη και τώρα που βρίσκεσαι στο σπίτι σου.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να φορέσεις τα ρούχα γυμναστικής σου και να κάνεις ασκήσεις στο σπίτι. Ακόμη και δέκα λεπτά μέσα στη μέρα θα σε βγάλουν από αυτή τη συνεχόμενη ρουτίνα βαρεμάρας, και θα νιώσεις καλύτερα.



Η Μαρία Ηλιάκη που κι εκείνη μένει στο σπίτι της, μέσα από το Instagram account της, μας έδωσε κάποιες ιδέες για να γυμναστούμε, κάνοντας ζέσταμα και κάποιες πολύ εύκολες ασκήσεις, που άνετα μπορείς να κάνεις μέσα σε δέκα λεπτά.







Και μην πεις πως δεν έχεις χρόνο γιατί θα είναι ψέμα. Όλη μέρα είσαι μέσα στο σπίτι, 10’ όλο και κάπου μπορείς να τα βρεις.