Η Δέσποινα Βανδή έχει την απόλυτη άσκηση για να γυμνάσεις την πλάτη σου

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Δέσποινα Βανδή έχει την απόλυτη άσκηση για να γυμνάσεις την πλάτη σου

Γιατί η Δέσποινα ξέρει

Το κορμί που βλέπεις να έχει αυτή τη στιγμή η Δέσποινα Βανδή είναι αποτέλεσμα σκληρής γυμναστικής, η οποία δεν σταμάτησε να συμβαίνει ούτε στην περίοδο της καραντίνας. Εκτός από το ότι κάθε μέρα μας μαγείρευε και κάτι διαφορετικό είτε αλμυρό, είτε γλυκό ακολουθούσε ανελλιπώς και το fitness πρόγραμμά της. Και τα αποτελέσματα αυτής μπορείς να τα δεις εύκολα αν μπεις στο Instagram account της.

Τα καλλίγραμμα πόδια της και οι φονικοί κοιλιακοί της είναι μόνο δύο σημεία που παρατηρούμε σε κάθε της φωτό. Και αν νόμιζες πως είναι και οι μόνες μυικές ομάδες που γυμνάζει η τραγουδίστρια έκανες λάθος. Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να την είδαμε να κάνει γυμναστική σε κρίκους και να μας δείχνει τους θεσπέσιους κοιλιακούς της, αυτή τη βδομάδα μας έδειξε πως γυμνάζει την πλάτη της. Και ναι η άσκηση αυτή είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι.

Αν γυμνάζεσαι από το σπίτι μπορείς να την εκτελέσεις χρησιμοποιώντας απλώς εκείνο το μονόζυγο που είχες αγοράσει με τα πρόσθετα εξαρτήματα που μπορείς να γυμνάσεις και πλάτη. Στο γυμναστήριο από την άλλη υπάρχει το κατάλληλο όργανο γυμναστικής που με τη σωστή χρήση από τον γυμναστή σου θα σε βοηθήσει να γυμνάσεις και τους μυς της πλάτης σου.

Η αλήθεια πάντως είναι πως η Δέσποινα Βανδή έχει χτίσει «το κορμί» και με κάποιο τρόπο θέλουμε να το βλέπουμε πιο συχνά. Δέσποινα αν μας διαβάζεις, θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες σου στο Instagram.