Θέλεις δυνατά πόδια & κορμό; Η Ελένη Τσολάκη ξέρει το ιδανικό fitness κόλπο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θέλεις δυνατά πόδια & κορμό; Η Ελένη Τσολάκη ξέρει το ιδανικό fitness κόλπο

Συνδυασμός αερόβιας και pilates μαζί

Μερικούς μήνες πριν όταν ακόμη ήμασταν σε καραντίνα και στέλναμε μήνυμα για να βγούμε από το σπίτι ένα νούμερο ήταν αυτό που είχαμε εξαντλήσει περισσότερο και από αυτό για το σούπερ μάρκετ. Το νούμερο 6 που μας επέτρεπε να βγάλουμε βόλτα το κατοικίδιό μας και να κάνουμε υπαίθρια γυμναστική ήταν το αγαπημένο μας και κάτι μας λέει πως με τα νέα δεδομένα θα επιστρέψουμε σύντομα σε αυτή τη ρουτίνα (φυσικά το απευχόμαστε).

Αν ωστόσο σκέφτεσαι να ξεκινήσεις από τώρα γυμναστική για να μη σε βρει απροετοίμαστη η καραντίνα και θέλεις δυνατά πόδια και γερό κορμό, τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τη γυμναστική που κάνει η Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια έχει ένα από τα πιο ωραία κορμιά της ελληνικής showbiz και ξέρουμε ακριβώς τη γυμναστική που κάνει για να το διατηρεί.

Έναν συνδυασμό ασκήσεων και ειδών γυμναστικής ακολουθεί η Ελένη Τσολάκη κάθε πρωί, η οποία συνδυάζει αερόβια και pilates μαζί. Πώς γίνεται αυτό; Πολύ εύκολα. Ξεκινά τη μέρα της κάνοντας διάδρομο και στην πορεία συνεχίζει με ασκήσεις και κοιλιακούς επάνω σε μία μπάλα για pilates. Σίγουρα θα έχει τύχει στο παρελθόν στο γυμναστήριο να κάνεις κι εσύ κάτι αντίστοιχο, οπότε έχεις καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε. Λοιπόν, έτοιμη για νέες αλλαγές;