Κάψε λίπος σε όλο το σώμα με αυτή τη μισάωρη προπόνηση υψηλής έντασης

Κάψε λίπος σε όλο το σώμα με αυτή τη μισάωρη προπόνηση υψηλής έντασης

Είσαι έτοιμη να ιδρώσεις;

Έχουμε ήδη διανύσει τις πρώτες πέντε μέρες του Απριλίου (πώς στο καλό κυλάει έτσι ο χρόνος) και το καλοκαίρι βρίσκεται πια δύο μήνες πιο κοντά μας. Και αυτό ξέρεις πολύ καλά τι σημαίνει. Έχεις ακόμη περίπου 60 ημέρες για να χάσεις τα περιττά κιλά της καραντίνας, τα οποία όσο περνάει ο καιρός και μένουμε μέσα κλεισμένοι αυξάνονται, και θα το κάνεις.

Ή μάλλον θα το κάνουμε μαζί, γιατί βρισκόμαστε σε μια αντίστοιχη κατάσταση με καραντίνα και φαγητό και καταλαβαίνεις τι θα συμβεί εάν δεν χωράμε στα περσινά μας μαγιό. Κι επειδή οι 60 μέρες μπορεί να σου ακούγονται πολλές και σκέφτεσαι πως έχεις χρόνο να σου πούμε πως αυτό δεν ισχύει. Οι μέρες περνούν πάρα πολύ γρήγορα και κάπως έτσι θα φτάσει ο Ιούνιος και δεν θα το έχεις καταλάβει.

Τι μπορείς να κάνεις όμως γι’ αυτό; Αφενός να σταματήσεις να τρως. Ξέρουμε δύσκολο πολύ, όμως όχι ακατόρθωτο. Είτε με τις συμβουλές κάποιου ειδικού, είτε και μόνη σου μπορείς να ελαττώσεις την υπερβολική κατανάλωση υδατανθράκων, αλλά και την πρόσληψη ζάχαρης. Βάζοντας περισσότερα φρούτα και λαχανικά στη διατροφή σου και κάνοντας και γυμναστική, όλα μπορούν να συμβούν.

Και μιας και μιλήσαμε για γυμναστική σου βρήκαμε κι ένα βίντεο για να δοκιμάσεις τις αντοχές σου, υψηλής έντασης, το οποίο θα σε βοηθήσει να κάψεις και βάρος από όλο το σώμα.

Αν έχεις αποφασίσει πως η ώρα έφτασε για να φροντίσεις τον εαυτό σου, τα πράγματα είναι απλά. Φοράς κολάν και αθλητικά παπούτσια, πατάς το play στο βίντεο και ξεκινάς.