9 πράγματα που κάνει η Meghan Markle για νου υγιή εν σώματι υγιεί

Μαρία Ροδίτη
9 πράγματα που κάνει η Meghan Markle για νου υγιή εν σώματι υγιεί

Τα fitness μυστικά της Δούκισσας του Sussex είναι τόσο εύκολα όσο δεν φαντάζεσαι!

Παρατηρώντας καλά τη Meghan Markle θα καταλάβεις ότι το well being και το fitness είναι για αυτήν τρόπος ζωής. Απόδειξη; Η κομψή σιλουέτα που διαθέτει.

Η Δούκισσα του Sussex, μετά από δύο εγκυμοσύνες, έχει καταφέρει να επανέλθει στα κιλά της και να διαθέτει, μάλιστα, υπέροχη γραμμή. Καθόλου τυχαίο δεν είναι αυτό, βέβαια! Η Meghan – όπως και άλλες royals και celebrities- έχει κι αυτή τα μυστικά της.

diatrofi middleton

Τα μυστικά διατροφής και γυμναστικής της Kate Middleton για να είσαι πάντα fit

Με μαμά yoga instructor… ο δρόμος ήταν προδιαγεγραμμένος

Η yoga και το pilates παίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα της Meghan Markle. Πώς θα γινόταν διαφορετικά, άλλωστε;

https://www.instagram.com/p/CWX-2L2tB61/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βλέπεις, η μητέρα της, Doria Ragland, είναι yoga instructor και από πολύ μικρή τη μύησε στα «μυστικά» της και σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Εκτός από yoga και pilates, όμως, η σύζυγος του Πρίγκιπα Harry έχει κι άλλες fitness… «εμμονές». Είσαι έτοιμη να τις ανακαλύψεις;

Πώς διατηρείται fit η Meghan Markle

#1 Επενδύει στον εαυτό της

«Δίνω στον εαυτό μου την πολυτέλεια να κατεβάσει ρυθμούς. Είμαστε όλοι απίστευτα πολυάσχολοι και έχουμε να διαχειριστούμε τόσα πράγματα, αλλά πάντα έχω μια ώρα μέσα στη μέρα για να χαλαρώσω, να δω τηλεόραση και να απολαύσω ένα ποτήρι κρασί. Έτσι ισορροπώ», έχει δηλώσει η Meghan Markle στο Woman’s Health.

#2 Έχει κίνητρα

«Η υγεία μου, ο νους μου, το αίσθημα μετά τη γυμναστική… όλα αυτά με οδηγούν στο mat ή στο γυμναστήριο. Κάποιες φορές η ιδέα της γυμναστικής μοιάζει εξοντωτική, αλλά πάντα θυμάμαι πόσο όμορφα νιώθω μετά την προπόνηση. Νιώθω σχεδόν ευφορία!», έχει αποκαλύψει η Δούκισσα του Sussex.



#3 Κάνει yoga

Η μητέρα της Meghan Markle είναι yoga instructor, οπότε… η yoga είναι – κατά κάποιον τρόπο- στο αίμα της. «Ένα σκοτεινό δωμάτιο με κεριά και η yoga είναι το καλύτερό μου», έχει αποκαλύψει.

#4 Δεν έχει συνδρομή στο γυμναστήριο

Η Meghan Markle… τα κάνει όλα μόνη της. Έχει DVDs και κάνει γυμναστική στο σπίτι ή πηγαίνει στη γειτονιά για τρέξιμο.

Μη φύγεις! Στην gallery θα βρεις άλλα 5 μυστικά της Meghan Markle για να παραμένει fit.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτός είναι ο μύθος για την αερόβια γυμναστική που καταρρίπτεται

Νιώθεις συνεχώς κουρασμένη; 21 life hacks θα σε κάνουν να βρεις τη χαμένη σου ενέργεια