Τα μυστικά διατροφής και γυμναστικής της Kate Middleton για να είσαι πάντα fit

Μαρία Ροδίτη
Τα μυστικά διατροφής και γυμναστικής της Kate Middleton για να είσαι πάντα fit

Το καλλίγραμμο σώμα της Kate Middleton είναι συνδυασμός τακτικής άσκησης και ισορροπημένης διατροφής.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η Kate Middleton έχει μια κομψή σιλουέτα. Η Δούκισσα του Cambridge, που είναι μητέρα τριών παιδιών, έχει ένα υπέροχο σώμα μετά από τρεις εγκυμοσύνες, το οποίο εκπέμπει υγεία.

Η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται… για γονίδιο. Αυτό που σίγουρα ξέρουμε, όμως, είναι πως η σύζυγος του Πρίγκιπα William ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής για να είναι fit.

lively fitness

8 υγιεινές συνήθειες που ακολουθεί καθημερινά η Blake Lively

Γυμναστική και σωστή διατροφή κάθε μέρα

Η Kate Middleton είναι fan της γυμναστικής από τα παιδικά της χρόνια. Δεν υπάρχει μέρα που να μη γυμνάζεται. Ακόμα και στα επαγγελματικά ταξίδια ή στις εξορμήσεις αναψυχής που κάνει με την οικογένειά της φροντίζει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να ασκήσει το σώμα της.

https://www.instagram.com/p/CWIsOFrsHvU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με τη διατροφή της. Η 39χρονη royal είναι λάτρης της ισορροπημένης διατροφής και δεν ξεφεύγει από το πρόγραμμά της ούτε… όταν πρέπει να δειπνήσει εκτός Παλατιού. Είσαι έτοιμη να δεις τι ακριβώς κάνει η Kate Middleton και έχει αυτήν τη σιλουέτα;

Τα είδη γυμναστικής που κρατούν σε φόρμα την Kate Middleton

#1 Γυμνάζεται … σκληρά

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον της Kate που μίλησε στην DailyMail, «η Δούκισσα του Cambridge παίρνει πολύ σοβαρά τη σωματική της κατάσταση. Είναι fan του Crossfit και της yoga, της αρέσει να πηγαίνει για τρέξιμο και ποδήλατο και σχεδόν πάντα έχει μαζί της τον personal trainer της».

#2 Λατρεύει το τένις

Όχι μόνο πηγαίνει συχνά στο Wimbledon, αλλά είναι και δεινή παίκτρια του τένις. Απόδειξη; Πρόσφατα, έπαιξε ένα παιχνίδι με τη διάσημη τενίστρια, Emma Raducanu.

«Ο George και η Charlotte διασκεδάζουν να παίζουν τένις. Η Kate παίζει τένις σχεδόν καθημερινά με τα παιδιά της, επίσης», αναφέρει πηγή του Παλατιού.



#3 Πηγαίνει για περπάτημα

Οι Cambridges έχουν συζητήσει πολλές φορές δημοσίως τη σημασία τού να περνούν σαν οικογένεια χρόνο κοντά στη φύση, πράγμα που σημαίνει ότι ο William και η Kate είναι fans των μεγάλων περιπάτων μαζί με τα τρία παιδιά τους: τον Πρίγκιπα George, την Πριγκίπισσα Charlotte και τον Πρίγκιπα Louis.

#4 Πηγαίνει για τρέξιμο

Από νεαρή ηλικία, μαζί με την αδελφή της, Pipa Middleton, η Kate πήγαινε για τρέξιμο. Έτσι, έχει καταφέρει να παραμένει fit και υγιής αλλά να έχει και καλό καρδιακό ρυθμό.

#5 Κάνει σκι

Ακόμα και στις διακοπές η Kate Middleton θέλει να γυμνάζεται. Κάνει, λοιπόν, σκι μαζί με τον William. Και οι φήμες λένε ότι… όχι μόνο κάνει σκι, αλλά πως είναι και δεινή σκιέρ.

Περίμενε! Στην gallery θα βρεις και όλα τα διατροφικά μυστικά που συμβάλλουν στην κομψή σιλουέτα της Kate Middleton.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Kendall Jenner: Έχει γενέθλια και μας δείχνει τη fitness ρουτίνα της (video)

Oι ασκήσεις της Kim Kardashian για τέλειους γλουτούς