Η Rihanna αγαπάει τις καμπύλες της! Τι γυμναστική και διατροφή ακολουθεί

Μαρία Ροδίτη
Η Rihanna αγαπάει τις καμπύλες της! Τι γυμναστική και διατροφή ακολουθεί

Η Rihanna είναι… στρατιώτης στα workouts της!

Δεν μπορεί να μην έχεις παρατηρήσει τη Rihanna να χορεύει σαν επαγγελματίας στα video clip της, αλλά και on stage. Δεν μπορεί, επίσης, να μην έχεις δει τις εντυπωσιακές αναλογίες της.

Ναι! Η Rihanna, εκτός από δισεκατομμυριούχος και η πιο πλούσια γυναίκα μουσικός στον κόσμο, έχει κι ένα πολύ θηλυκό σώμα, το οποίο φροντίζει ανελλιπώς. Κυρίως για να είναι υγιής, αλλά και για να μπορεί να φέρει εις πέρας τις απαιτητικές χορογραφίες της.

fitness kendalljenner3

Η Kendall Jenner είναι πρωινός τύπος! Τι τρώει και ποιες ασκήσεις κάνει για τέλειες αναλογίες

Το πρόγραμμα γυμναστικής της Rihanna

Η Rihanna είναι πιστή στις προπονήσεις της και της αρέσει να δοκιμάζει νέα πράγματα στη γυμναστική. Φαντάσου πως όταν δεν προλαβαίνει μέσα στη μέρα να ασκηθεί… καλεί τον personal trainer της στις 2 τη νύχτα και ξεκινά το workout. Τη λες και στρατιώτη!

Τι κάνει, όμως, και διατηρεί τις αναλογίες της; Και τι δεν κάνει είναι η απάντηση. Η Rihanna «παίζε» ανάμεσα σε cardio, Tae Kwon Do, Capoeira, αλλά και workouts με επίκεντρο τον χορό.

https://www.instagram.com/p/CL3Vh4xnGcf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Της αρέσει πολύ η καλλισθενική γυμναστική, που αφορά ασκήσεις που γίνονται με το σωματικό βάρος, αλλά και το pilates, το οποίο ενδυναμώνει τους μύες της, βελτιώνει τη στάση σώματος και βοηθά στην ισορροπία και τη σταθερότητα.

Το πρόγραμμα διατροφής της Rihanna

Η Rihanna δίνει μεγάλη σημασία στη διατροφή της. Προσπαθεί να τρώει τροφές που παρέχουν στον οργανισμό της πολλές βιταμίνες, θρεπτικά συστατικά και ενυδάτωση. Για τη Rihanna, η πρωτεΐνη είναι πολύ σημαντική, οπότε και για αυτό τρώει όλα τα είδη κρέατος, πουλερικών και ψαριών σε τακτική βάση. Φροντίζει, επίσης, να τρώει πολλά λαχανικά.

Ο λόγος που η τραγουδίστρια κάνει focus στη διατροφή της δεν είναι άλλος από το ότι θέλει να έχει ενέργεια όλη μέρα, αλλά και να διατηρεί υγιή και λαμπερή την επιδερμίδα της.



Γι’ αυτό και συνεργάζεται με επαγγελματία σεφ, που ονομάζεται Debbie Solomon, και ετοιμάζει τα περισσότερα γεύματα της Rihanna. Σκέψου ότι η σεφ ακολουθεί την τραγουδίστρια και στα ταξίδια της!

Ας δούμε, όμως, πιο αναλυτικά στην gallery τι τρώει μέσα στην ημέρα της η Rihanna και διατηρεί τις καμπύλες της!

Cover photo: @badgalriri

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Xmas workout! Πώς θα παραμείνεις fit στις γιορτές χωρίς καμία προσπάθεια

Boxing lover! Το πρόγραμμα γυμναστικής της Adriana Lima είναι… για δυνατούς παίκτες