Η Kendall Jenner είναι πρωινός τύπος! Τι τρώει και ποιες ασκήσεις κάνει για τέλειες αναλογίες

Μαρία Ροδίτη
Η Kendall Jenner είναι πρωινός τύπος! Τι τρώει και ποιες ασκήσεις κάνει για τέλειες αναλογίες

Το supermodel σηκώνεται… χαράματα για να κάνει γυμναστική!

Δεν είναι εύκολο να επιλεγεί κάποιο μοντέλο για να περπατήσει στο catwalk της Victoria’s Secret. Για να γίνει κάποια αγγελάκι του κολοσσού μόδας χρειάζεται να έχει… κορμί πέτρα και τέλειες αναλογίες. Και αυτό είναι μεγάλο ατού της Kendall Jenner, η οποία έχει περπατήσει αρκετές φορές στην πασαρέλα του Οίκου.

Σίγουρα θα αναρωτιέσαι τι κάνει το 26χρονο supermodel και διατηρεί αυτήν τη σιλουέτα. Τρώει μόνο σαλάτες και κοτόπουλο; Ή κάνει πού και πού τις διατροφικές παρασπονδίες της; Σου έχω απαντήσεις σε όλα!

middleton fit

Τα μυστικά διατροφής και γυμναστικής της Kate Middleton για να είσαι πάντα fit

Ευθύς αμέσως θα ανακαλύψεις τη fitness και diet routine της Kendall Jenner και θα σου λυθούν όλες οι απορίες!

Το πρόγραμμα διατροφής της Kendall Jenner

Όπως σίγουρα φαντάζεσαι, η Kendall Jenner ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή. Δες, λοιπόν, τι περίπου περιλαμβάνει το καθημερινό διατροφολόγιό της!

Πρωινό: Πολλές φορές, όταν κανονίζει να γευματίσει νωρίς, παραλείπει το πρωινό. Αν, όμως, ξέρει ότι θα αργήσει να φάει μεσημεριανό, η Kendall τρώει ένα πλούσιο πρωινό, που αποτελείται από αβοκάντο toast ή ελληνικό γιαούρτι με φρούτα.

Μεσημεριανό: Στο μεσημεριανό της επιλέγει κοτόπουλο, ρύζι και λαχανικά. Με αυτό το γεύμα προσλαμβάνει μια καλή ποσότητα πρωτεΐνης, υδατανθράκων και βιταμινών.

https://www.instagram.com/p/BVk8rOtDS9j/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Snacks: Σαν σνακ της αρέσει να τρώει χούμους και λαχανικά.

Λιχουδιές: Της αρέσει το παγωμένο γιαούρτι, το οποίο επιλέγει μία ή δυο φορές την εβδομάδα.

Βραδινό: Η Kendall Jenner προσπαθεί να τρώει το βραδινό της μέχρι τις 6 το απόγευμα. Συνήθως, τρώει έξω με φίλους μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Η ίδια ισχυρίζεται ότι, όταν περιτριγυρίζεται από φίλους, φτιάχνει η διάθεσή της. Όταν, λοιπόν, πηγαίνει σε κάποιο εστιατόριο, η Kendall επιλέγει να παραγγείλει sushi, πίτσα Μαργαρίτα ή vegan μακαρονάδα.

Το πρόγραμμα γυμναστικής της Kendall Jenner

Η Kendall Jenner αγαπά την πρωινή γυμναστική. Την πολύ πρωινή, όμως. Αυτό σημαίνει ότι ξυπνά στις 6.30 το πρωί και πηγαίνει στο γυμναστήριο στις 7, όπου και γυμνάζεται για μία ώρα.

Το supermodel έχει αναλάβει ο personal trainer, Gunnar Peterson, ο οποίος συνεργάζεται και με άλλες celebrities, όπως η Jennifer Lopez, η Angelina Jolie και οι Kardashians.



Η προπόνηση της Kendall Jenner, λοιπόν, ξεκινά με κοιλιακούς και συνεχίζεται με βάρη, ενώ σύμφωνα με τον Gunnar Peterson, το μοντέλο «συνδυάζει την κίνηση και την ενδυνάμωση με υψηλής έντασης πρόγραμμα γυμναστικής». Βέβαια, το supermodel δεν σηκώνει ποτέ πολλά βάρη, αλλά εστιάζει στις πολλές επαναλήψεις. Κάνει τουλάχιστον 9 επαναλήψεις σε κάθε άσκηση. Κάνει, επίσης, και kick boxing, ενώ λατρεύει τη hot yoga.

Μη φύγεις! Δες στην gallery τα tips του personal trainer της Kendall Jenner για να τα ακολουθείς κι εσύ στις προπονήσεις σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

9 πράγματα που κάνει η Meghan Markle για νου υγιή εν σώματι υγιεί

Η διατροφή και γυμναστική της Gwyneth Paltrow για να διατηρεί τη σιλουέτα της