Η Jessica Biel είναι πάντα fit! Η διατροφή και το στυλ προπόνησης που προτιμά

Μαρία Ροδίτη
Η Jessica Biel είναι πάντα fit! Η διατροφή και το στυλ προπόνησης που προτιμά

Η ηθοποιός δεν επαναπαύεται! Φροντίζει για την καλή διατροφή της, ενώ γυμνάζεται συχνά εναλλάσσοντας τις ασκήσεις και τα αθλήματα για να μη… βαριέται!

Είναι… multitasking και multitalented κορίτσι. Είναι ηθοποιός, τραγουδά ωραία, χορεύει, μαγειρεύει, αθλείται. Και πάνω από όλα αυτά είναι μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία. Ο λόγος για την Jessica Biel, η οποία -ως μαμά δύο παιδιών- έχει καταφέρει να τραβά τα βλέμματα με την καλλίγραμμη σιλουέτα της όπου σταθεί κι όπου βρεθεί.

Η 39χρονη ηθοποιός είναι πάντα σε φόρμα και αυτό δεν είναι τυχαίο. Φροντίζει τη διατροφή της – και ιδιαίτερα τις πρώτες ύλες που καταναλώνει-, ενώ γυμνάζεται αρκετά για να έχει ένα δυνατό σώμα.

varakia

Πώς να αρχίσεις να γυμνάζεσαι με βάρη από την άνεση του σπιτιού σου και με ασφάλεια

Η διατροφή της Jessica Biel

Η Jessica Biel είναι αυτό που λέμε… καλοφαγάς! Της αρέσει το καλό φαγητό, δηλαδή νόστιμα και με θρεπτική αξία γεύματα, τα οποία φροντίζει η ίδια να μαγειρεύει για την οικογένειά της. Σίγουρα από τη διατροφή της εξαιρεί τα γαλακτοκομικά, καθώς νιώθει πως μόνο έτσι βοηθά το πεπτικό σύστημά της και τα επίπεδα ενέργειάς της.

Επίσης, δεν τρώει πολύ κρέας, καθώς στην ηλικία των 20 είχε αναπτύξει υψηλή χοληστερίνη, μια κατάσταση που την οδήγησε το 2005 να γίνει vegan, αλλά… όχι για πολύ! Πλέον, η Jessica Biel τρώει λουκάνικο, σολομό και κοτόπουλο αλλά με μέτρο, ενώ λατρεύει τα λαχανικά τα οποία καλλιεργεί η ίδια στον κήπο της.

https://www.instagram.com/p/B4BSldlhcKB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι ακριβώς τρώει, όμως, μέσα στη μέρα η 39χρονη ηθοποιός;

Πρωινό

Η Jessica Biel λατρεύει τα pancakes. Τα φτιάχνει, λοιπόν, με αμύγδαλο, βούτυρο κάσιους και μέλι και τα απολαμβάνει πριν ξεκινήσει τη μέρα της. Εναλλακτικά, τρώει ομελέτα και πίνει φρέσκο χυμό πορτοκαλιού ή πράσινο τσάι με μέλι.

Μεσημεριανό

Η Jessica είναι μια πολυάσχολη γυναίκα, οπότε σίγουρα τα γεύματά της πρέπει να είναι υγιεινά και θρεπτικά για να τη βοηθούν να έχει ενέργεια όλη μέρα. Αυτό ισχύει και για το μεσημεριανό της, το οποίο συνήθως είναι μια σαλάτα με στήθος κοτόπουλου ή τορτίγια ολικής άλεσης.

Εννοείται τα λαχανικά τα έχει μαζέψει πάντα η ίδια από τον κήπο της!

Βραδινό

Για βραδινό η Jessica Biel επιλέγει συνήθως σούπα από πουρέ λαχανικών. Γενικά, λατρεύει κάθε είδους πουρέ και τον εντάσσει στη διατροφή της. Η αγαπημένη της συνταγή είναι η εξής: Χρησιμοποιεί ποικιλία λαχανικών, όπως μπρόκολο, γλυκοπατάτες και σκουός, αφού τα βράσει τα κάνει πουρέ, προσθέτει μπαχαρικά, αλάτι και πιπέρι.

Εναλλακτικά, η ηθοποιός τρώει αρνί, κοτόπουλο ή ψάρι ως πηγή πρωτεΐνης.



Η γυμναστική που ακολουθεί η Jessica Biel

Η Jessica Biel από μικρή αγαπούσε τη γυμναστική. Σαν έφηβη γυμναζόταν κάνοντας soccer, ενώ -μαζί με την οικογένειά της- έκανε διάφορες δραστηριότητες, όπως η ορειβασία. Και σήμερα, φυσικά, συνεχίζει να αθλείται.

Τι ακριβώς της αρέσει να κάνει; Θα το μάθεις στην gallery!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ