Cool & fit! Τι τρώει και τι ασκήσεις κάνει η Cameron Diaz για να διατηρείται σε φόρμα

Μαρία Ροδίτη
Cool & fit! Τι τρώει και τι ασκήσεις κάνει η Cameron Diaz για να διατηρείται σε φόρμα

Η Cameron Diaz είναι cool με τη διατροφή και τη γυμναστική της και γι’ αυτό… τα καταφέρνει περίφημα!

Κοιτάζοντας την Cameron Diaz δεν λες με τίποτα ότι είναι 49 χρόνων. Η ηθοποιός τα «έχει βάλει» με τον χρόνο με εκείνον να περνά κι εκείνη να διαθέτει ολοένα και πιο εντυπωσιακή παρουσία. Ας μην πούμε για τις αναλογίες της… Ή μάλλον για αυτές θα πούμε!

Η Cameron έχει μια πολύ κομψή σιλουέτα και δείχνει απόλυτα υγιής… τόσο που αναρωτιέσαι «μα τι κάνει;», «ποια είναι η διατροφή της;», «πόσες ώρες τη μέρα γυμνάζεται;». Όλα αυτά δεν σκέφτεσαι κι εσύ;

workout ambrosio

Τα fitness μυστικά της Alessandra Ambrosio για να διατηρεί το σώμα της

Σου έχω όλες τις απαντήσεις, λοιπόν! Κι αν νόμιζες πως από μικρή η Cameron Diaz ήταν diet freak και αυστηρή με την εικόνα της, κάνεις μεγάλο λάθος.

Η διατροφή της Cameron Diaz

Η Cameron Diaz δεν μεγάλωσε έχοντας ως προτεραιότητα μια καλή διατροφή. Σαν έφηβη και το junk food της έτρωγε και τα τσιμπολογήματά της έκανε δεξιά και αριστερά. Εκεί κάπου στα 30 άρχισε να μαθαίνει για την αξία της ισορροπημένης διατροφής στο πέρασμα των χρόνων και κάπως έτσι αποφάσισε να φροντίσει το σώμα της.

Κάπως έτσι, μάλιστα, άρχισε να μαγειρεύει η ίδια το φαγητό της και να ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή χωρίς στερήσεις!

Τι τρώει για πρωινό η Cameron

Με το που ξυπνήσει η ηθοποιός πίνει νερό. Συγκεκριμένα, έχει ένα ποτήρι νερό πάντα στο κομοδίνο δίπλα από το κρεβάτι της.

Στη συνέχεια… τρώει πρωινό πριν το workout της και μετά ξανατρώει. Το πρώτο γεύμα της περιλαμβάνει μεταξύ άλλων βρώμη, ομελέτα, μήλο με βούτυρο αμυγδάλου ή τοστ.

https://www.instagram.com/tv/CMcsWwwBAUW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μετά την προπόνηση, τρώει… κάτι που μοιάζει με βραδινό, αφού επιλέγει κοτόπουλο με καστανό ρύζι ή ψητά λαχανικά. Εναλλακτικά, τρώει tacos με αυγό, αβοκάντο, λαχανικά και σος.

Lunch & dinner time!

Η Cameron Diaz προτιμά για το μεσημέρι πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, υγιεινά λιπαρά και λαχανικά. Ένα από τα αγαπημένα της πιάτα είναι το κοτόπουλο με αβοκάντο.

Το αγαπημένο της βραδινό… είναι μια αποκάλυψη, καθώς η ηθοποιός επιλέγει πολύ συχνά τα αρνίσια παϊδάκια, τα οποία και μαρινάρει με λεμόνι, σκόρδο, αλάτι και ρίγανη πριν τα ψήσει. Με τι τα συνοδεύει; Εδώ… όχι δεν προτιμά τις τηγανιτές πατάτες, αλλά είναι πιο λιτή και επιλέγει σαλάτα ή λαχανικά.

https://www.instagram.com/p/CDRt5EBhjU2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα snacks της Cameron Diaz

Μπορεί εσύ να τσιμπάς στα διαλείμματα στη δουλειά σου μια μπάρα δημητριακών ή ένα κριτσίνι, όμως η Cameron Diaz λέει «ναι» στο ρύζι. Ναι, το ρύζι είναι το βασικό snack της ηθοποιού μαγειρεμένο με πολλούς, διαφορετικούς τρόπους.

Αν δεν επιλέξει ρύζι, τρώει μια γεμάτη κουταλιά βούτυρο αμυγδάλου.

Το πρόγραμμα γυμναστικής της Cameron Diaz

Η Cameron Diaz δεν γυμνάζεται απλώς για να έχει ένα ωραίο σώμα, αλλά για να μεγαλώνει όμορφα. Αυτό θέλει και για αυτό- εκτός από το γυμναστήριο και το συγκεκριμένο πρόγραμμα που ακολουθεί- κάνει και περιπάτους όσο πιο συχνά μπορεί, ώστε να παραμένει σε εγρήγορση.



Βέβαια, κι εδώ ισχύει το ίδιο με τη διατροφή της. Όπως δεν την ένοιαζε ως παιδί τι έτρωγε έτσι και δεν γυμναζόταν καθόλου. Μετά την ενηλικίωσή της άρχισε να ενδιαφέρεται για τη γυμναστική και κυρίως για το πώς θα πάρει όγκο μιας και εκ φύσεως είναι πολύ αδύνατη.

Τι γυμναστική κάνει, λοιπόν, η Cameron Diaz; Θα τα μάθεις όλα στην gallery!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ