Θες κοιλιακούς-πέτρα; Απόκτησέ τους σε 2 μόλις βήματα!

Θες κοιλιακούς-πέτρα; Απόκτησέ τους σε 2 μόλις βήματα!

Η (απλή, αλλά αποτελεσματική) άσκηση που θα σας χαρίσει επίπεδη κοιλιά

Πόσοι από εσάς ζηλεύουν τους κοιλιακούς των stars αλλά η ώρα της γυμναστικής τους φαντάζει εφιάλτης; Σας καταλαβαίνουμε. Οι ρυθμοί ζωής μας είναι τρελοί. Οι υποχρεώσεις ακόμη περισσότερες. Πού διάθεση για γυμναστήρια;

Και μπορεί γυμναστήριο να μην προλαβαίνουμε να πάμε, παρόλα αυτά, όλοι μας μπορούμε να ασκηθούμε μόνοι μας στο σπίτι. Λίγα λεπτά την ημέρα αρκούν. Τέρμα οι δικαιολογίες. Σας έχουμε την απόλυτη άσκηση που θα γυμνάσει άψογα τους κοιλιακούς σας. Μία άσκηση, λίγες επαναλήψεις, τέλειο αποτέλεσμα. Η άσκηση αυτή δεν απαιτεί ροκανίσματα (Thank God). Λάβετε θέσεις και φύγαμε:


1.Ξαπλώστε στο πάτωμα και τοποθετήστε τα πόδια σας στον τοίχο σε τέτοιο ύψος ώστε να είναι ελαφρώς λυγισμένα και να κρατάνε αντίσταση
2.Σηκώστε το κεφάλι και τους ώμους σας ψηλά και κρατηθείτε έτσι για 1 λεπτό. Η δύναμη που ασκείται μέσω της ακινησίας θα σας φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
3.Επαναλάβετέ το 15 φορές (και μη ξεχνάτε να κάνετε μικρά διαλείμματα).


Extra tip: Τοποθετήστε τα χέρια σας στον μηρό και ύστερα στρίψτε το σώμα σας προς την ίδια κατεύθυνση αν θέλετε να γυμνάσετε τους πλάγιους κοιλιακού σας με τον ίδιο τρόπο. Καλή σας επιτυχία!

Διαβάστε ακόμα

Το πιο απλό κόλπο για να καις λίπος non stop και να χάσεις γρήγορα τα περιττά κιλά

Αδυνάτισμα: Οι 4 πιο αποτελεσματικές μορφές άσκησης για να φτάσεις τον στόχο σου

DPG Network