Η απόλυτη άσκηση για τέλειους πλάγιους κοιλιακούς!

Η απόλυτη άσκηση για τέλειους πλάγιους κοιλιακούς!

Και... μέση δαχτυλίδι

Ένα από τα πιο σέξι σημεία που ζηλεύουμε τρομερά στις stars δεν είναι άλλο από την καλογυμνασμένη κοιλιά τους. Και να θες, δε γίνεται να μην κοιτάξεις τους κοιλιακούς της Shakira, της Jennifer Lopez, της Rihanna (... και η λίστα δε σταματά!).


Αν θέλετε κι εσείς, λοιπόν, να αποκτήσετε σούπερ γυμνασμένη κοιλιά τότε θα πρέπει να μειώσετε τα κακά λίπη στη διατροφή σας, να απαρνηθείτε το junk food και τα γλυκά και να πείτε ένα μεγάλο ναι στα λαχανικά, τα φρούτα, τα ψάρια και το άπαχο κρέας. Επιπλέον, θα πρέπει να πίνετε άφθονη ποσότητα νερού και φυσικά να γυμνάζεστε εντατικά.

4tt4t4t4 45a9b


Μην ξεχνάτε να γυμνάζετε την κοιλιά σας τουλάχιστον 3-4 φορές την εβδομάδα! Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, δοκιμάστε την παρακάτω άσκηση που υπόσχεται να... εμφανίσει τους πλάγιους κοιλιακούς σας πολύ-πολύ σύντομα.

Πάμε να την δούμε:

Ξαπλώνετε σε ένα χαλάκι και γυρνάτε τον κορμό σας προς τα αριστερά (φροντίζοντας ο αριστερός σας γλουτός να ακουμπά καλά κάτω). Ακουμπάτε τον αριστερό αγκώνα σας στο χαλάκι και τον τοποθετείτε ακριβώς κάτω από τον αριστερό σας ώμο. Με το δεξί σας χέρι κρατάτε το κεφάλι σας. Σηκώνετε τα πόδια σας από το έδαφος, λυγίζετε και τα δύο πόδια μαζί και τα φέρνετε δυναμικά κοντά στο στήθος σας. Μένετε για μερικά δευτερόλεπτα και έπειτα τεντώνετε και τα δυο σας πόδια στην ευθεία. Επαναλάβετε την άσκηση 12 φορές και έπειτα γυρίστε από τη δεξιά μεριά. Κάνετε 3 σετ των 12 επαναλήψεων από κάθε μεριά!

cinch waist02 FIXED 21bd0

Διαβάστε ακόμα

Δώστε προσοχή: Τips και ασκήσεις για να προλάβετε τους τραυματισμούς στο γόνατο!

Μάθαμε τα μυστικά της Eva Mendes για αδύνατο και υγιές κορμί!

Κάντε το όπως τα μοντέλα: Το απόλυτο 10λεπτο πρόγραμμα για να «χτίσετε» το τέλειο κορμί