Ποιο είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που χάρισε στη Margot Robbie ΑΥΤΟ το κορμί;

Ποιο είναι το πρόγραμμα γυμναστικής που χάρισε στη Margot Robbie ΑΥΤΟ το κορμί;

Η προπονήτριά της αποκαλύπτει όλα τα μυστικά!

Αναρωτιέσαι πώς κατάφερε να αποκτήσει η Margot Robbie αυτό το juicy μεν, γυμανσμένο δε κορμί (που είδαμε στην ταινία "Suicide Squad", πρόσφατα);

1470411028 cgetnftweaa5uaa

Δεν είσαι η μόνη. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, η personal trainer της, Andie Hecker, αποκάλυψε όλα τα μυστικά του workout της σταρ!

«Ήταν πραγματικός στρατιώτης. Ήταν πολύ ικανοποιητικό να βλέπει το σώμα της να αλλάζει ακριβώς έτσι όπως ήθελε σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα», είπε η Hecker στο περιοδικό People, αναφέροντας πως τρεις εβδομάδες από τα γυρίσματα της ταινίας, η ηθοποιός προπονούταν τρεις ώρες κάθε μέρα.

Μπαλέτο και πιλάτες ήταν οι κύριες μέθοδοι εκγύμνασης της Robbie, ενώ το καθημερινό της πρόγραμμα εναλασσόταν κάπως έτσι: «Βάζαμε και αερόβιες ασκήσεις, όπως σκοινάκι, τραμπολίνο και άλματα μπαλέτου - τα οποία είναι η πιο δύσκολη μορφή αερόβιας άσκησης που έχω κάνει ποτέ. Κάναμε επίσης και πολλές ασκήσεις για τους γλουτούς, στοχεύοντας περισσότερο τσην εκγύμναση της εξωτερικής πλευράς τους, με πολλές επαναλήψεις και λίγα βάρη, για να διαμορφώσουμε τους μύες και να δημιουργήσουμε μια όμορφη γραμμή από τη μέση μέχρι το πάνω μέρος των μηρών», εξήγησε η προπονήτριά της.

Τρεις εβδομάδες γι' αυτό εδώ το αποτέλεσμα; Μήπως να ξεκινούσαμε κι εμείς ένα τέτοιο πρόγραμμα;

Διάβασε ακόμα:

Η Margot Robbie σου δείχνει ποιο είναι το κομμάτι που θα φοράς από τώρα ως το φθινόπωρο