Δύο τρόποι για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση

Δύο τρόποι για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση

Αποκομίστε τα μέγιστα από την καθημερινή άσκηση.

Κάπου ανάμεσα στις καθημερινές σας ασχολίες και δουλειές, υπάρχουν «ευκαιρίες» για να κάνετε αυτά που πρέπει, αλλά ταυτόχρονα και να γυμναστείτε.

1.Κάντε σπριντ: Πρόσφατη έρευνα έδειξε πως αυτοί που κάνουν 4 με 6 σπριντ των 30 δευτερολέπτων, έχουν τα ίδια οφέλη για την καρδιά και γενικότερα την υγεία σας, με εκείνους που κάνουν μία μέτριας έντασης προπόνηση, των 40 με 60 λεπτών. Σας προτείνουμε δύο τρόπους για να βελτιώσετε το καρδιοαναπνευστικό σας: Κάντε σχοινάκι για 3 λεπτά ή κάντε σπριντ 2-3 φορές από τη μία στάση στην άλλη, σαν να τρέχετε να προλάβετε το λεωφορείο.

2. Κάντε το σπίτι σας, «καταφύγιο» άσκησης: Αφήστε ένα ζευγάρι βαράκια κοντά στο φούρνο μικροκυμάτων σας, για να γυμνάζεται έστω και λίγο τοα χέρια σας, όσο περιμένετε να ζεσταθεί το φαγητό. Κρεμάστε μία μπάρα για έλξεις στην πόρτα του μπάνιου και εκμεταλλευτείτε την, όση ώρα περιμένετε να γεμίσει η μπανιέρα με νερό, για το μπάνιο σας. Καθίστε σε μια μπάλα σταθερότητας αντί σε σκαμπό, για να γυμνάσετε τον κορμό σας, όση γράφετε τη λίστα για τα ψώνια ή κάνετε λογαριασμούς.