Βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση με τους πιο απλούς τρόπους

Βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση με τους πιο απλούς τρόπους

Περισσότεροι τρόποι για να γίνετε πιο ενεργητικές. 

  • Ξεβολευτείτε! Αντί πάντα να επιλέγετε τον εύκολο ή το γρήγορο τρόπο να κάνετε τα πράγματα, όπως για παράδειγμα να χρησιμοποιείτε τις κυλιόμενες σκάλες ή το υπόγειο παρκινγκ και ασανσέρ που θα σας βγάλουν στην πόρτα εισόδου του κινηματογράφου, επανεξετάστε τις υπηρεσίες που αποτελούν τροχοπέδη στο επίπεδο δραστηριότητάς σας. Ακόμη και μικρές αλλαγές μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Γι΄αυτό αντί να στείλετε κάποιον άλλο να τρέξει επάνω για να σας φέρει το μπουφάν σας, πηγαίνετε μόνες σας.
  • Ανακαλύψτε εκ νέου τη νυχτερινή σας διασκέδαση. Αν η κλασσική νυχτερινή σας έξοδος συνήθως αποτελείται από δείπνο και ταινία, δοκιμάστε και την εναλλακτική του δείπνου και μετά χορό ή τη βόλτα με τα πόδια.
  • Συνεχίστε να είστε συνεπείς στο ραντεβού σας με την αγαπημένη σας απογευματινής εκπομπής. Αλλάξτε όμως τακτική αντί να το βλέπετε ξαπλωμένες στον καναπέ σας, απολαύστε το στην τηλεόραση του γυμναστηρίου, κάνοντας διάδρομο. Αν έχετε τον εξοπλισμό στο σπίτι, απλά μετακινήστε τον καναπέ για να έχετε χώρο μπροστά από την τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης:

Aυτά είναι τα 3 top μυστικά για αποδοτική και αποτελεσματική προπόνηση!

O personal trainer των star αποκαλύπτει τα fitness μυστικά τους