Η JLo κάνει συνεχώς αυτήν την άσκηση και για αυτό έχει τόσο επίπεδη κοιλιά

Ερμιόνη Σαρρή
Η JLo κάνει συνεχώς αυτήν την άσκηση και για αυτό έχει τόσο επίπεδη κοιλιά

Είμαστε σίγουρες πως θα την βάλεις στα... προσεχώς!

Η Jennifer Lopez είναι η σταρ του Hollywood που μία υπόκλιση δεν της είναι αρκετή. H γυναίκα αυτή μεταμορφώνεται αντιστρόφως ανάλογα με το χρόνο οπότε αντί να την βλέπουμε να συμφιλιώνεται με τις ρυτίδες, απλά καμαρώνουμε το κορμί της να γίνεται όλο και πιο καλλίγραμμο. Επίσης, οι χορευτικές της φιγούρες ανεβαίνουν επίπεδο και γίνονται όλο και πιο δύσκολες για εμάς που προσπαθούμε να κλέψουμε έστω και μία.

Το κορμί της Jennifer Lopez είναι σε άριστη κατάσταση καθώς εκείνη γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά και προσέχει την διατροφή της. Σου έχουμε αναφέρει πολλές φορές πως αυτό είναι το παν για να αδυνατίσεις και να διατηρήσεις τα κιλά σου. Ποια είναι όμως η αγαπημένη της άσκηση κοιλιακών για να «καταπολεμήσει» το κοιλιακό λίπος και να γραμμώσει το σημείο αυτό της κοιλιάς της;

Jennifer Lopez 220590

Πλάγια σανίδα. Τι και πώς;

Ξαπλώνεις πλαγίως ακουμπώντας στο έδαφος την δεξιά ή αριστερά πλευρά του κορμιού σου. Στηρίζεσαι στον αντίστοιχο αγκώνα και τεντώνεις τα πόδια σου. Στο έδαφος ακουμπούν μόνο το πλάγιο μέρος του πέλματός σου. Το αλλο χέρι το λυγίζεις και από την θέση αυτή κάνεις κάμψεις προς το έδαφος. Ο αγκώνας αυτού του χεριού πρέπει να πλησιάζει το έδαφος.

Στην gallery θα δεις και μία περιγραφική εικόνα για να καταλάβεις πώς πρέπει να στέκεσαι και τι ακριβώς να κάνεις.