Alicia Vikander: Πόσες φορές την εβδομάδα έκανε προπόνηση πριν τον ρόλο της Lara Croft;

Alicia Vikander: Πόσες φορές την εβδομάδα έκανε προπόνηση πριν τον ρόλο της Lara Croft;

Η γυμναστική της πριν από τα γυρίσματα του Tomb Raider.

Το cover girl του βρετανικού Elle για το τεύχος Απριλίου είναι η Alicia Vikander. Η ηθοποιός, που σε λίγες μέρες θα δούμε στη μεγάλη οθόνη στον ρόλο της Lara Croft, μίλησε στο περιοδικό μεταξύ άλλων για την προετοιμασία της για την ταινία.


https://www.instagram.com/p/BfxjFMnHhaI/

«Για τρεις μήνες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα, κάθε πρωί ξεκινούσα τη μέρα μου με μία ώρα προπόνηση. Και επίσης πρόσεχα πολύ τη διατροφή μου. Έπρεπε να τρώω πέντε γεύματα κάθε μέρα. Ήθελα η Lara να δείχνει δυνατή. Και επειδή είμαι πολύ μικροκαμωμένη, ήθελα οι σκηνές δράσης να μοιάζουν αληθοφανείς – ο κόσμος να πιστεύει ότι όντως μπορούν να γίνουν όσα κάνει στην ταινία η ηρωίδα, ότι μπορούσε για παράδειγμα να κάνει ένα τεράστιο άλμα ψηλά» ανέφερε η ίδια στη συνέντευξή της.

alicia vikander lara croft tomb raider

Όσο για το τι περιελάμβανε η προπόνησή της; Ο προσωπικός της γυμναστής, Magnus Lygdbäck, έχει αποκαλύψει πως ήταν κάθε άλλο παρά εύκολη: Γυμναστική με βάρη, MMA, boxing και αναρρίχηση είναι μερικά από όσα έκανε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός για να μπει σε φόρμα για τον απαιτητικό ρόλο.

Δες ακόμα: 5 ταινίες που αξίζει να δεις αυτόν τον Μάρτιο στο σινεμά