Σε 10’ θα αποκτήσεις τους πιο σμιλεμένους κάτω κοιλιακούς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Σε 10’ θα αποκτήσεις τους πιο σμιλεμένους κάτω κοιλιακούς

Γιατί τα «κουτάκια» θέλουν θυσίες

Επειδή εμείς είμαστε φίλες σου και δεν θέλουμε το κακό σου, θα σου πούμε και κάποιες αλήθειες. Η επίπεδη κοιλιά θέλει χρόνο και υπομονή για να γίνει όπως ακριβώς τη θέλεις. Δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα και αν συνεχίσεις να τρως junk food και γλυκά, τότε μάλλον μπορεί και να μην την αποκτήσεις ποτέ. Αν ο στόχος σου είναι να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά θα πρέπει να αλλάξεις λίγο τις συνήθειες σου. Βάλε στο καθημερινό σου πρόγραμμα τα φρούτα, τα λαχανικά και μην ξεχνάς να καταναλώνεις σε καθημερινή βάση τουλάχιστον δύο λίτρα νερό. Οι κοιλιακοί ή αλλιώς τα «κουτάκια» όπως τα λέμε εμείς καμιά φορά θέλουν και τη γυμναστική τους για να κάνουν την εμφάνισή τους, οπότε μάλλον θα πρέπει να τη βάλεις κι αυτή στην καθημερινότητά σου.

Αν την έχεις ήδη και την ακολουθείς, τότε θα πρέπει να κάνεις λίγο πιο εντατικές προπονήσεις. Αν ακόμη δεν αισθάνεσαι ασφαλής να πας στο γυμναστήριο, δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί μπορείς φυσικά να κάνεις και στο σπίτι γυμναστική. Και αν έχεις ένα στρωματάκι γυμναστικής, τότε μπορείς ακόμη πιο εύκολα να κάνεις τις ασκήσεις που θα σου πούμε. Αν κάνεις μια μικρή έρευνα στο Youtube θα βρεις πολλά βίντεο που θα καλύψουν τις fitness ανάγκες σου και εμείς σου έχουμε το ιδανικό.

Πώς θα γυμνάσεις λοιπόν τους κάτω κοιλιακούς σου; Αρχικά φόρα τα ρούχα γυμναστικής και τα αθλητικά σου κι έπειτα πάτησε το play στο βίντεο που ακολουθεί. Θα δεις όσες ασκήσεις πρέπει να κάνεις για να γυμνάσεις τους κάτω κοιλιακούς σου και εννοείται περιμένουμε να τις ακολουθήσεις. Οκ, θα ιδρώσεις λίγο περισσότερο, όμως τα «κουτάκια» θέλουν τις θυσίες τους.