Θέλεις μισή ώρα και δύο βαράκια για να γυμνάσεις χέρια, κοιλιακούς και πόδια

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θέλεις μισή ώρα και δύο βαράκια για να γυμνάσεις χέρια, κοιλιακούς και πόδια

Το πιο απλό και εύκολο πρόγραμμα

Το φθινόπωρο είναι η εποχή ή η στιγμή μετά τις διακοπές που όλοι αντιλαμβανόμαστε πως πρέπει να ξεκινήσουμε διατροφή και γυμναστική προκειμένου να χάσουμε τα όποια περιττά κιλά πήραμε στη διάρκεια των διακοπών. Θέλει μερικές ημέρες για να πάρεις την απόφαση –καμιά φορά ίσως και όλο τον Σεπτέμβρη- όμως στο τέλος τα καταφέρνεις.

Αν λοιπόν έχεις επιστρέψει από τις διακοπές και σε βρίσκουμε σε αυτήν τη φάση της ζωής σου, τότε είμαστε ο άνθρωπός σου. Σου βρήκαμε το ιδανικό πρόγραμμα γυμναστικής, το οποίο θα σε βοηθήσει να γυμνάσεις χέρια, πόδια και κοιλιακούς μέσα σε μόλις μισή ώρα. Αν αναρωτιέσαι αν θα χρειαστείς εξοπλισμό σου λέμε πως δύο βαράκια (μάξιμουμ 2 κιλών) είναι το ιδανικό αξεσουάρ που θα σε βοηθήσει να εκτελέσεις τις ασκήσεις αυτές.

Εσύ το μόνο που χρειάζεται είναι να φορέσεις τα ρούχα σου (aka κολάν γυμναστικής και ένα μπλουζάκι) και τα αθλητικά σου παπούτσια και να πατήσεις το «play» στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω. Είναι το ιδανικό βίντεο και κάτι μας λέει πως θα το κάνεις κάθε μέρα από σήμερα και στο εξής.