To σχοινάκι είναι ό,τι πιο hot στην καύση λίπους: Δες πώς θα το κάνεις

Πατούλια Κατερίνα
To σχοινάκι είναι ό,τι πιο hot στην καύση λίπους: Δες πώς θα το κάνεις

Η αερόβια άσκηση που σε κάνει να καις

Ένα από τα κορίτσια της σόουμπιζ που δεν σταμάτησε να γυμνάζεται στην καραντίνα, είναι η Kaley Cuoco, η πρωταγωνίστρια που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά Big Bang Theory.

Η Kaley λατρεύει την γυμναστική και μας δείχνει τον τρόπο που γυμνάζεται πάντα κι αυτή την εποχή έχει μια νέα fitness εμμονή, το σχοινάκι.

Το σχοινάκι έγινε δημοφιλές στην δεκαετία του 80 και σίγουρα βοήθησε σε αυτό η άνοδος του Rocky.

Η Cuoco πάντως εξήγησε πως χρειάζεσαι μόνο 20 λεπτά, ένα σχοινάκι και καλή μουσική για να κάψεις θερμίδες όπως ποτέ πριν.

Όσο εξασκείσαι στο σχοινάκι, τόσο περισσότερες ασκήσεις και με μεγαλύτερη ένταση θα μπορείς να πραγματοποιείς. Για παράδειγμα η ηθοποιός επιχείρησε να πηδήξει προς τα πίσω, με ψηλά γόνατα, μπερδεύοντας τα χέρια της και οι ασκήσεις δεν σταματούν.

Αυτό που μπέρδεψε βέβαια τους fans της Cuoco ήταν η επιλογή της να γυμναστεί φορώντας μάσκα.

Η ίδια εξήγησε πως όσο γυμνάζεται σε κλειστό χώρο με άλλα άτομα κοντά της, επιλέγει να το κάνει φορώντας μάσκα, για να προστατεύσει τον εαυτό της και τους άλλους.

Ακόμα κι αν έχεις να πιάσεις σχοινάκι από τότε που ήσουν παιδί, αξίζει να το προσπαθήσεις. Πρόκειται για μια φουλ καρδιαγγειακή προπόνηση με την οποία θα γυμνάσεις ταυτόχρονα, χέρια, ώμους, γλουτούς και πόδια, ακόμα και τις γάμπες ενώ θα προπονηθείς και στον συγχρονισμό.

Ταυτόχρονα, θα κάνεις κάτι διασκεδαστικό ενώ το σχοινάκι σου δίνει τη δυνατότητα να γυμναστείς με αυτό παντού και είναι εύκολο και να το μεταφέρεις παντού.

Πρόσεξε μόνο να βρεις ένα σχοινάκι αρκετά ελαφρύ για να μπορείς να το κινείς εύκολα.