Τι εξοπλισμό χρειάζεσαι για να γυμνάζεσαι μόνη σου στο σπίτι;

Ερμιόνη Σαρρή
Τι εξοπλισμό χρειάζεσαι για να γυμνάζεσαι μόνη σου στο σπίτι;

Η δεύτερη καραντίνα είναι εδώ και ήρθε η στιγμή να προμηθευτείς όλα τα απαραίτητα για να μη σταματήσεις τη γυμναστική. 

 

Μένουμε σπίτι. Για δεύτερη φορά ερχόμαστε αντιμέτωπες με μία καραντίνα και αυτό δεν πρέπει να μας επηρεάσει ψυχολογικά κυρίως. Δε γνωρίζω αν ανήκεις στην ομάδα εκείνων που γυμνάστηκαν περισσότερο τον Μάρτιο, τον Απρίλιο και μέχρι τις αρχές του Ιούνη αλλά θεωρώ πως πλέον όλα δείχνουν πως πρέπει να αποκτήσεις τον δικό σου εξοπλισμό και να κάνεις τη γυμναστική τρόπο ζωής.

Έστω και τριάντα λεπτά καθημερινής άθλησης θα σε βοηθήσουν να κρατήσεις τη ψυχολογία σου σε καλά επίπεδα αλλά και να μην αφήσεις το σώμα σου να χάσει τη φόρμα του. Λίγες προπονήσεις με τραμπολίνο ή σχοινάκι και μερικοί κοιλιακοί πάνω στο mat στρώμα γυμναστικής είναι ό,τι πιο εύκολο αλλά και αποτελεσματικό για την προσωπική σου προπόνηση.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις τα must have items για να δημιουργήσεις το δικό σου γυμναστήριο για το σπίτι. Τραμπολίνο, σχοινάκι γυμναστικής, στρώμα, μπάλα pilates αλλά και ring.

Μην αφεθείς σε έναν καναπέ. Γυμνάσου, δώσε την προσοχή και την αγάπη που χρειάζεται και αξίζει το σώμα σου. Επίσης, στο δικό μας mlvlog (aka Μαρία Λούιζα Βούρου) μπορείς να βρεις διάφορα βιντεάκια γυμναστικής για να παραμείνεις fit.