Πες «ναι» στην προπόνηση με στατικό ποδήλατο και κάψε πολλές θερμίδες!

Ιωάννα Τζανή
Πες «ναι» στην προπόνηση με στατικό ποδήλατο και κάψε πολλές θερμίδες!

Το ποδήλατο γυμναστικής αποτελεί έναν από τους καλύτερους τρόπους εκγύμνασης!

Τα στατικά ποδήλατα δεν είναι πια αυτά που ήταν παλαιότερα και θυμάσαι από τη μαμά σου - είναι πολύ, πολύ καλύτερα! Οι εποχές που έκανες χαλαρά πετάλι για ένα μισάωρο χαζεύοντας στην τηλεόραση, αποτελούν μακρινό παρελθόν.

Πλέον, μπορείς να απολαύσεις premium προπονήσεις, μαθήματα, ακόμη και εικονικά ταξίδια ποδηλασίας σε όλο τον κόσμο, όλα αυτά από την άνεση του σπιτιού σου!

askisi4

5 fitness trends που θα βλέπεις παντού το 2022

Τα καλύτερα ποδήλατα γυμναστικής που κυκλοφορούν στην αγορά, είναι εξοπλισμένα με φωτεινές οθόνες αφής που, όταν συνδυάζονται με διάφορες εφαρμογές, παρέχουν πρόσβαση σε ποικίλλες προπονήσεις και επιλογές γυμναστών.



Αυτές οι καινοτομίες είναι μια ανάσα... φρεσκάδας για όποια θέλει να αναζωογονήσει την προπόνησή της στο σπίτι. Αλλά, αν πιστεύεις ότι (ακόμη και με την τεράστια επιλογή γυμναστών και μαθημάτων) οι συνεδρίες ποδηλασίας από μόνες τους δε θα είναι αρκετές για να σε κρατήσουν fit και προσηλωμένη στον στόχο σου, οι επιλογές δε σταματούν εκεί.

Οι οθόνες σε πολλά ποδήλατα μπορούν να περιστραφούν, να γείρουν ή να αναποδογυρίσουν και οι εφαρμογές περιέχουν συνεδρίες HIIT, ενδυνάμωσης και γιόγκα. Έτσι, είσαι σίγουρη ότι δε θα βαρεθείς ποτέ, αφού η λίστα των επιλογών είναι αρκετά μεγάλη!

Δες στο παρακάτω βίντεο το καλύτερο πρόγραμμα που μπορείς να κάνεις με το ποδήλατό σου και να κάψεις πολλές θερμίδες:

Σε παρακίνησα να επενδύσεις σε ένα ποδήλατο γυμναστικής; Τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δεις ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι για να το... αξιοποιήσεις!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θέλεις να καις λίπος καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας; Ξεκίνα το πρωινό σου με αυτές τις ασκήσεις!

5 σημαντικοί λόγοι για να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου

3 ασκήσεις για να κάψεις πολλές θερμίδες μέσα σε μόλις 30 λεπτά!