5 fitness trends που θα βλέπεις παντού το 2022

5 fitness trends που θα βλέπεις παντού το 2022

Όλες οι μορφές άσκησης που αναμένεται να κυριαρχήσουν το νέο έτος.

H γυμναστική είναι μια δραστηριότητα που μπορεί να γίνει πια κυριολεκτικά από οπουδήποτε, χάρη στην τεχνολογία. Το περασμένο έτος η πανδημία έβαλε προσωρινό λουκέτο σε πολλά γυμναστήρια, αναγκάζοντάς μας να δοκιμάσουμε την άσκηση από το σπίτι. Εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο παρακολουθούσαν στο διαδίκτυο διάφορα videos με προπονήσεις, ιδανικές ακόμη και για αρχάριους.

Όπως φαίνεται η συγκεκριμένη τάση θα παραμείνει ενεργά στις ζωές μας και το 2022. Πριν από την πανδημία, η άσκηση μέσω μιας εφαρμογής όπως είναι το zoom αποτελούσε κάτι πρωτόγνωρο για τις περισσότερες από εμάς. Σήμερα ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να γυμναστούν μέσω fitness εφαρμογών και virtual προγραμμάτων. Η εκγύμναση στο σπίτι αποτελεί ιδανική επιλογή για τις πολυάσχολες γυναίκες αφού γλιτώνουν αυτομάτως χρόνο και χρήματα.

5 fitness τάσεις που θα κυριαρχήσουν το 2022

https://www.instagram.com/p/CRteV4AM-mM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

1) Γυμναστική στο σπίτι

Το trend που αγαπήθηκε όσο κανένα εν μέσω καραντίνας, θα συνεχίσει να μας απασχολεί έντονα στο άμεσο μέλλον. Υπάρχουν πολλά είδη αερόβιων προπονήσεων που μπορείς να κάνεις ακόμη και με μηδενικό εξοπλισμό.

2) Γυμναστική σε εξωτερικούς χώρους

Πολλά groups δίνουν ραντεβού σε πάρκα ή άλλους εξωτερικούς χώρους όπου γυμνάζονται ομαδικά. Η αίσθηση της εκγύμνασης στον καθαρό αέρα είναι μοναδική και αξίζει να την δοκιμάσεις.

3) Περπάτημα

Η πιο εύκολη μορφή άσκησης η οποία μπορεί να γίνει με τη συνοδεία ενός φίλου/φίλης ή του αγαπημένου σου κατοικίδιου. Το περπάτημα έχει πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό. Μειώνει τα επίπεδα άγχους, ενισχύει τη φυσική κατάσταση και βοηθά να έχεις καλύτερη διάθεση.



4) Smartwatches

Πέρα από τον οικιακό εξοπλισμό γυμναστικής, ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν τα «έξυπνα ρολόγια». Το συγκεκριμένο gadget μετρά τα βήματά σου ενώ καταγράφει πόσες θερμίδες καις σε καθημερινή βάση. Όλα δείχνουν ότι το συγκεκριμένο fitness trend θα κυριαρχήσει και το 2022, με τις πωλήσεις των smartwatches να αυξάνονται ραγδιαία.

5) Ασκήσεις ενδυνάμωσης

Οι ασκήσεις με βάρη βοηθούν στη γράμμωση ενώ παράλληλα μειώνουν τον κίνδυνο τραυματισμών. Επιπρόσθετα ενισχύουν τα οστά, σε βοηθά να χάσεις βάρος και βελτιώνουν την υγεία της καρδιάς.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

askisi1

5 σημαντικοί λόγοι για να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θέλεις να καις λίπος καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας; Ξεκίνα το πρωινό σου με αυτές τις ασκήσεις!

Τα μυστικά διατροφής και γυμναστικής της Salma Hayek για να διατηρεί τις καμπύλες της