8 συνήθειες των πιο fit γυναικών- Δοκίμασέ τες κι εσύ!

8 συνήθειες των πιο fit γυναικών- Δοκίμασέ τες κι εσύ!

Όλα όσα κάνουν για να έχουν βέλτιστα επίπεδα υγείας και να διατηρούνται σε φόρμα.

Η αλήθεια είναι πως ο φόρτος εργασίας, οι λοιπές υποχρεώσεις και ο ελάχιστος ελεύθερος χρόνος που απομένει δεν μας επιτρέπουν να κάνουμε όλα όσα θα θέλαμε σε καθημερινή βάση. Η γυμναστική είναι το κλειδί για να διατηρήσεις το σώμα αλλά και το πνεύμα σου σε ισορροπία, αφού βοηθά να ανέβεις ψυχολογικά και να παραμείνεις σε φόρμα.

Αρκετές γυναίκες που αντικρίζουμε στο feed μας στα social media δείχνουν να έχουν καταφέρει το ακατόρθωτο. Ασκούνται καθημερινά, προλαβαίνουν να μαγειρέψουν υγιεινά γεύματα και φυσικά παράλληλα να ολοκληρώσουν ό,τι άλλο πρέπει. Σε έπιασε ήδη άγχος; Πίστεψέ με, δεν υπάρχει κανένας λόγος.

Μικρές αλλά ταυτόχρονα σημαντικές συνήθειες μπορούν να βελτιώσουν την fitness ρουτίνα σου και να σε βοηθήσουν να αποκτήσεις φέτος την πιο fit εκδοχή του εαυτού σου. Συνέχισε να διαβάζεις για να μάθεις τα πάντα.

8 συνήθειες των πιο fit γυναικών- Δοκίμασέ τες σήμερα κιόλας

via GIPHY

#1 Ξεκινούν την γυμναστική με θετική διάθεση

Φόρεσε τις αγαπημένες σου φόρμες, πάρε ένα μπουκαλάκι νερό και βγες στην γειτονιά για 30 λεπτά περπάτημα. Ναι είσαι σίγουρη ότι θα νιώθεις υπέροχα μετά.

#2 Επιλέγουν υγιεινά αλλά νόστιμα γεύματα και δεν στερούνται

Πες όχι στις αυστηρές δίαιτες και βάλε τα λαχανικά στη ζωή σου. Υπάρχουν εκατοντάδες υγιεινές και εξαιρετικά νόστιμες επιλογές για να μη στερηθείς τίποτα.

#3 Βρίσκουν πάντα 30 λεπτά για άσκηση

Ακόμη κι αν δεν προλαβαίνεις να πας στο γυμναστήριο μπορείς να στρώσεις ένα στρώμα στο σαλόνι και να κάνεις κανονικά τις ασκήσεις σου. Διαφορετικά δοκίμασε το jogging στον καθαρό αέρα.

#4 Ακούνε το σώμα τους

Η ξεκούραση είναι απαραίτητη για να επανέλθουν οι μύες και να χαλαρώσει το σώμα σου. Μετά από μια κουραστική ημέρα και προπόνηση ο καλός-επαρκής ύπνος κρίνεται αναγκαίος.

#5 Δεν αφήνουν μεγάλα διαστήματα ανάμεσα στα γεύματά τους

Η σωστή διατροφή παίζει τεράστιο ρόλο στη συνολική σου υγεία. Μην αφήνεις άδειο το στομάχι σου για περισσότερες από 3-4 ώρες και έχε πάντοτε μαζί σου ελαφριά σνακ.



#6 Πίνουν πολύ νερό

Η ενυδάτωση είναι το no1 πράγμα που οφείλεις να προσέξεις αν θες να χάσεις βάρος και να είσαι υγιής. Ιδανικά πρέπει να πίνεις 2,5-3 λίτρα νερού. Μπορείς να προσθέσεις το πράσινο τσάι στην ρουτίνα σου για να μη βαριέσαι.

#7 Ζητούν βοήθεια

Μια εξειδικευμένη γυμνάστρια μπορεί να σου πει τις κατάλληλες ασκήσεις για εσένα. Μη διστάσεις να απευθυνθείς σε έναν ειδικό για να αποκτήσεις βέλτιστα αποτελέσματα.

#8 Θέτουν στόχους και δεν το βάζουν κάτω

Η επίτευξη των fitness στόχων μας δεν γίνεται μέσα σε μία ημέρα και οι επιτυχημένες γυναίκες το γνωρίζουν καλά. Η πρόοδος επιτυγχάνεται σταδιακά γι' αυτό μην τα παρατάς.

Πηγή κεντρικής: pexels.com

RIHANNA FITNESS

Η Rihanna αγαπάει τις καμπύλες της! Τι γυμναστική και διατροφή ακολουθεί



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σήμερα ξεκινάω yoga! Φέτος θα φροντίσω πρώτα το σώμα και την ψυχή μου

Fitness makes you better! Η γυμναστική και η διατροφή της Jessica Alba για υγιές σώμα