Η ισορροπία είναι το μυστικό! Τι τρώει και πώς γυμνάζεται η Nicole Kidman

Μαρία Ροδίτη
Η ισορροπία είναι το μυστικό! Τι τρώει και πώς γυμνάζεται η Nicole Kidman

Η 54χρονη ηθοποιός δεν καταπιέζει ποτέ τον εαυτό της! Προσέχει την εικόνα της, αλλά χωρίς υπερβολές.

Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα ταινιών κι έχει κατακτήσει βραβεία Oscar, Emmy, BAFTA και Χρυσή Σφαίρα. Εκτός, όμως, από καλή επαγγελματίας και ηθοποιός είναι και μια γυναίκα με μια πολύ ωραία προσέγγιση στη ζωή. Ο λόγος για τη Nicole Kidman.

Σε κάθε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, αλλά και στα Instagram posts της, η 54χρονη ηθοποιός δείχνει super cool, αλλά και σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Και αυτό έχει σημασία αν σκεφτείς ότι έχει φέρει στον κόσμο δύο παιδιά – την 11χρονη Faith και τη 14χρονη Sunday, καρπούς του έρωτά της με τον Keith Urban.

BIEL FITNESS

Η Jessica Biel είναι πάντα fit! Η διατροφή και το στυλ προπόνησης που προτιμά

Θα μου πεις… Πώς διατηρείται τόσο αδύνατη και fit; Θα σου πω ότι είναι cool με την εικόνα της – δεν τρελαίνεται-, όμως φροντίζει τη διατροφή και τη σωματική της άσκηση. Αυτό που θα έπρεπε όλοι να κάνουμε για να είμαστε υγιείς πάνω από όλα!

Η διατροφή της Nicole Kidman

Για τη Nicole Kidman όλα έχουν να κάνουν με την ισορροπία. Η ίδια λέει ότι δεν έχει κανένα τρικ ή μυστικό όταν πρόκειται για τη διατροφή της. Αντιθέτως, τρώει με μέτρο και ακολουθεί τον κανόνα 80-20!

Αυτό σημαίνει ότι σε ποσοστό 80% τρέφεται υγιεινά, με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, άπαχη πρωτεΐνη και δημητριακά ολικής άλεσης, ενώ σε ένα ποσοστό της τάξης του 20% τρώει και λιγότερο υγιεινές τροφές, όπως τα τηγανητά, τα επεξεργασμένα τρόφιμα και η ζάχαρη. Το πιο αγαπημένο της φαγητό, πάντως, είναι η πίτσα με μανιτάρια τρούφα.

Η διάσημη ηθοποιός παραδέχεται ότι τρώει περισσότερο από όσο πρέπει κυρίως όταν ταξιδεύει. Ποτέ, ωστόσο, δεν νιώθει ενοχές για όσα έχει καταναλώσει. Η ίδια λέει ότι θέλει να απολαμβάνει τη ζωή και να μην είναι αυστηρή με τον εαυτό της. Θέλει, βέβαια, να τρώει υγιεινά όσο πιο συχνά γίνεται, γιατί έτσι έχει ενέργεια να φέρει εις πέρας της οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις της, αλλά και τα ενδιαφέροντά της. Εδώ έρχεται η ισορροπία που λέγαμε παραπάνω!

https://www.instagram.com/p/CK5nOmRJWMO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ας δούμε, λοιπόν, τι τρώει σε μια μέρα η Nicole Kidman!

Πρωινό

Η Nicole Kidman και ο σύζυγός της, Keith Urban, έχουν τη δική τους φάρμα στην Αυστραλία. Οπότε, όταν δεν βρίσκονται σε κάποιο ταξίδι, έχουν τα δικά τους γαλακτοκομικά, φρούτα και αυγά. Για πρωινό, η ηθοποιός απολαμβάνει σπιτική μαρμελάδα και μια φέτα ψωμί με αυγό. Συνήθως πίνει και καφέ και συγκεκριμένα καπουτσίνο με κομματάκια σοκολάτας.

Μεσημεριανό

Η 54χρονη ηθοποιός λατρεύει τα φρούτα και τα λαχανικά. Γι’ αυτό, λοιπόν, προτιμά το μεσημεριανό της να περιλαμβάνει σαλάτα. Η αγαπημένη της σαλάτα περιέχει τα εξής: Καρότα, ελαιόλαδο, λευκό κρασί και λευκό ξύδι, λωτούς, σπόρους ροδιού, πιπέρι και θυμάρι.

Βραδινό

Η Nicole Kidman αγαπά πολύ και τα θαλασσινά, τα οποία είναι μια εξαιρετική πηγή ασβεστίου και πρωτεΐνης, ενώ περιλαμβάνουν και θρεπτικά συστατικά, όπως ωμέγα-3 λιπαρά οξέα, βιταμίνη D, σίδηρο, ψευδάργυρο και πολλά άλλα. Πολύ συχνά, μάλιστα, επιλέγει για το βραδινό της ζυμαρικά με μύδια.

Η ηθοποιός συνηθίζει να μην πίνει πολύ αλκοόλ και δεν της αρέσουν ιδιαίτερα τα κοκτέιλ. Όταν, λοιπόν, θέλει να πιει ένα ποτό «ψηφίζει» σαμπάνια.



Η προπόνηση της Nicole Kidman

Η Nicole Kidman μεγάλωσε σε μια οικογένεια που έκανε πολύ συχνά… μαραθώνιους και συμμετείχε σε πολλά αθλητικά events. Λόγω αυτής της συνήθειας η ηθοποιός πηγαίνει συχνά για τρέξιμο και θέλει πάντα να είναι σε εγρήγορση.

Ασχολείται και με άλλα προγράμματα γυμναστικής, όμως, τα οποία μπορείς να μάθεις στην παρακάτω gallery!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ