Zoë Kravitz: Η fitness ρουτίνα της για να γίνεις η επόμενη catwoman

Zoë Kravitz: Η fitness ρουτίνα της για να γίνεις η επόμενη catwoman

H 33χρονη ηθοποιός «λιώνει» στη γυμναστική για να είναι απολύτως έτοιμη για τον επόμενό της ρόλο.

Τα γυρίσματα για την επερχόμενη ταινία «The Batman» ήταν άκρως απαιτητικά με την πρωταγωνίστρια, Zoë Kravitz, να ενσαρκώσει την Catwoman. Η 33χρονη σταρ δήλωσε πως αναγκάστηκε να κάνει εντατική προετοιμασία για να είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του ρόλου της.

«Προφανώς, όταν ακούς ότι θα φοράς την στολη μίας γάτας, αγχώνεσαι. Προσπάθησα να το κάνω να φανεί όσο πιο αληθινό γίνεται. Ήθελα να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα σε αυτή την ταινία», δήλωσε η ηθοποιός. «Έπρεπε να είμαι δυνατή, πιο δυνατή απο ποτέ. Αυτό σκεφτόμουν. Και όσο περνούσαν οι μέρες, ξεκίνησε να λειτουργεί. Ένιωθα μεγάλη αυτοπεποίθηση ξαφνικά, λες και θα μπορούσα να αντιμετωπίσω τα πάντα», τόνισε η 33χρονη ηθοποιός.

«Είναι αρκετά έντονο», είπε η Kravitz κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισης στο podcast Questlove Supreme. «Ξεκινήσαμε να κάνουμε γυρίσματα πριν από δύο εβδομάδες, αλλά πριν από αυτό ήμουν στο Λονδίνο για δύο μήνες, απλά για να παραμείνω σε φόρμα, προπονούμουν και μάθαινα κινήσεις».

fitness2

Δεν έχεις χρόνο για γυμναστική; 5 fitness μυστικά για εσένα

Η fitness ρουτίνα της Zoë Kravitz

Όπως η ίδια αποκάλυψε γυμναζόταν 5 ημέρες την εβδομάδα. Λόγω των γυρισμάτων έκανε προπόνηση κατά τη διάρκεια ενός τυπικού μεσημεριανού διαλείμματος 30 λεπτών, αλλά συνήθως ήταν 25 λεπτά. Κάθε προπόνηση αποτελούνταν από ασκήσεις cardio και μετά ακολουθούσαν κυκλικές ασκήσεις για το πάνω μέρος του σώματος. Στη συνέχεια έκανε ασκήσεις ποδιών, ασκήσεις για κοιλιακούς και τέλος αποθεραπεία με αερόβια άσκηση. Ναι, όλα αυτά σε 25 μόνο λεπτά.

https://www.instagram.com/p/CVEFj-WpYWH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η κυκλική προπόνηση που θα κάνεις σε λίγα μόλις λεπτά

Ξεκινάς με 10 λεπτά ζέσταμα στο ποδήλατο ή στον διάδρομο. Έπειτα κάνεις τις εξής ασκήσεις, 3 σετ για αρχή και ανεβάζοντας 1 σετ την βδομάδα, μέχρι να φτάσεις στα 6 σετ.



Push-ups x 10επαν.
Βαθιά καθίσματα με αλτήρες x 10επαν.
Βυθίσεις για τρικέφαλους στο στεπ x 10επαν.
Προβολές με αλτήρες x 5επαν.
Ροκανίσματα στο πάτωμα x 12επαν.
Κάμψεις δικεφάλων με αλτήρες x 8επαν.
Άλμα – συσπείρωση – εκλάκτηση x 10επαν.
Εκτάσεις ραχιαίων στο πάτωμα x 10επαν.
Άρσεις ποδιών στο πάτωμα x 10επαν.
Σχοινάκι για 30”

Πηγή κεντρικής: apimages.com



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: