Αυτές είναι οι μοναδικές ασκήσεις που χρειάζεσαι για γλουτούς σαν της JLo

Ιωάννα Τζανή
Αυτές είναι οι μοναδικές ασκήσεις που χρειάζεσαι για γλουτούς σαν της JLo

Απόκτησε τους γλουτούς που ονειρεύεσαι εντάσσοντας 3 μόνο απλές ασκήσεις στις προπονήσεις σου.

Ποια δε θέλει να έχει σφιχτούς και καλογυμνασμένους γλουτούς; Νομίζω πως όλες λίγο-πολύ ονειρεύομαστε να είχαμε τα οπίσθια της Jennifer Lopez, και το καλό νέο της ημέρας είναι ότι αυτή η πρσδοκία δεν είναι ανέφικτη!

Βέβαια, θαύματα χωρίς προσπάθεια δε γίνονται, γι' αυτό αν θέλεις το φετινό καλοκαίρι να βγεις στην παραλία με περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ, θα πρέπει να ξεκινήσεις να... δουλεύεις από αύριο κιόλας.

courteney cox fitness

Η Courteney Cox λατρεύει τη γυμναστική! Τι ασκήσεις κάνει και τι τρώει για να παραμένει fit

Οι καλύτερες ασκήσεις για τους γλουτούς είναι εξαιρετικά απλές και μπορείς να τις επαναλαμβάνεις κάθε πρωί με το που ξυπνήσεις, έτσι, για να ξεκινήσει καλά η μέρα σου και να φτάνεις όλο και πιο κοντά στον στόχο σου.

Παρακάτω θα βρεις τρεις εύκολες αλλά super αποτελεσματικές ασκήσεις για να εντάξεις στις προπονήσεις σου, ή να τις κάνεις μόνη τους (εσύ επιλέγεις!).

Κάθε κίνηση συσφίγγει και δυναμώνει το πίσω μέρος του σώματός μας και τα μόνα που χρειάζεσαι είναι ένα λάστιχο γυμναστικής και μία καρέκλα ή σκαμπό.

Το top3 ασκήσεων για ονειρεμένους γλουτούς:

  • Step-ups
  • Πλαϊνά βήματα με λάστιχο
  • Sumo squats

1. Step-ups



How to: Χρησιμοποιώντας μια καρέκλα ή ένα σκαμπό, τοποθέτησε το ένα πόδι επάνω στην καρέκλα και στη συνέχεια οδήγησε και την άλλη φτέρνα επάνω. Τόσο απλό! Κάνε 60 επαναλήψεις κάθε πρωί.

2. Πλαϊνά βήματα με λάστιχο



How to: Χρησιμοποιώντας ένα λάστιχο γυμναστικής και με τα γόνατά σου ελαφρώς λυγισμένα, περπάτησε στο πλάι κάνοντας μικρά βήματα. Κάνε πλάγια βήματα για δύο λεπτά, το πρώτο λεπτό προς τα αριστερά και το δεύτερο προς τα δεξιά.

3. Sumo squats



How to: Κάνε καθίσματα με τα δάχτυλα των ποδιών να κοιτούν προς τα έξω. Επανάλαβε για ένα λεπτό συνεχόμενα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Stay fit! Οι ασκήσεις γυμναστικής και η διατροφή της Eva Longoria για τέλειες καμπύλες

Δυσκολεύεσαι ν' ανεβείς σκάλες; 4 εύκολες ασκήσεις για να ενδυναμώσεις τα πόδια σου