Stay fit! Οι ασκήσεις γυμναστικής και η διατροφή της Eva Longoria για τέλειες καμπύλες

Μαρία Ροδίτη
Stay fit! Οι ασκήσεις γυμναστικής και η διατροφή της Eva Longoria για τέλειες καμπύλες

Η ηθοποιός δεν έχει εμμονή με το σώμα της! Φροντίζει, όμως, να ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή και να γυμνάζεται όσο περισσότερο μπορεί.

Την έχεις παρακολουθήσει σίγουρα στο Desperate Housewives, έχεις ζηλέψει αρκετές φορές το λαμπερό χαμόγελό της και… έχεις αναρωτηθεί πώς διατηρεί τις καμπύλες της βλέποντας τις φωτογραφίες με μαγιό που δημοσιεύει στο Instagram.

Ο λόγος για την Eva Longoria, η οποία ούτε diet freak είναι, ούτε τρέλα με τη γυμναστική έχει. Φροντίζει απλώς να είναι υγιής κάνοντας τακτικά γυμναστική και προσέχοντας η ίδια τη διατροφή της.

REBEL WILSON FITNESS

Aπλή αλλά θαυματουργή άσκηση βοήθησε τη Rebel Wilson να χάσει 36 κιλά! Τι λέει η ίδια

Η διατροφή της Eva Longoria

Η Eva Longoria είναι crazy foodie! Της αρέσει να δοκιμάζει νέα πιάτα και νέες γεύσεις, αλλά και γενικότερα να απολαμβάνει το φαγητό.

Παλαιότερα, είχε γίνει για ένα διάστημα vegan λόγω των ανησυχιών της για τα δικαιώματα των ζώων και τη βιωσιμότητα, αλλά τελικά σταμάτησε να διατρέφεται με αυτόν τον τρόπο. Πλέον, η ηθοποιός προσπαθεί να τρώει με μέτρο με το διατροφικό της πρόγραμμα καθημερινά να είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες. Μάλιστα, της αρέσει πολύ να μαγειρεύει η ίδια τα καθημερινά της γεύματα.

Τι ακριβώς τρώει η Eva Longoria;

Πρωινό

Η 46χρονη ηθοποιός λατρεύει τον καφέ οπότε… με μια γεμάτη κούπα ξεκινά την κάθε μέρα της. Όσο για το φαγητό, της αρέσει να τρώει αυγά και φασόλια το πρωί. Περίεργο κι όμως αυτή είναι η αλήθεια!

Η Longoria αγαπά, επίσης, το μεξικάνικο φαγητό και το επιλέγει και στο πρωινό της. Πολλές φορές, λοιπόν, τρώει chilaquiles, που είναι ελαφρώς τηγανισμένες τορτίγες σερβιρισμένες με πράσινη ή κόκκινη σάλτσα, αλλά και huevos rancheros, δηλαδή τηγανητά αυγά που σερβίρονται με ζεστές τορτίγιες καλαμποκιού.

Αν έχει χρόνο να ετοιμάσει κάτι πολύ special, φτιάχνει τα δικά της κρουασάν!



Μεσημεριανό

Η Eva Longoria τρώει το μεσημεριανό της περίπου στις 4 ή 5 το απόγευμα. Μαγειρεύει η ίδια- θεωρεί πολύ θεραπευτική την όλη διαδικασία- και της αρέσει να πειραματίζεται με διάφορα πιάτα. Μία από τις αγαπημένες της συνταγές είναι οι ψιλοκομμένες μπριζόλες, τις οποίες μαγειρεύει με αλάτι και τσίλι και τις συνοδεύει με τορτίγιες και γουακαμόλε.

Ακόμη, της αρέσουν πολύ τα σπιτικά ζυμαρικά, τα οποία φτιάχνει… μόνη της!

Βραδινό

Το βραδινό της Eva Longoria είναι σχετικά ελαφρύ και συνήθως περιλαμβάνει σούπες ή σαλάτες. Τα αγαπημένα της λαχανικά είναι το σπανάκι, το μπρόκολο και τα λαχανάκια Βρυξελλών.

Όσο για τις σούπες; Τρελαίνεται για σούπα γαλοπούλας με πράσινα λαχανικά.

Η προπόνηση της Eva Longoria

Στην εφηβεία της η Eva Longoria έκανε εντατική γυμναστική. Γυμναζόταν ακόμα και 5 ώρες την ημέρα.

https://www.instagram.com/reel/CYRw3LKI2yw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πλέον, η ηθοποιός βασίζει την προπόνησή της στα βάρη καθώς της αρέσει να διατηρεί τις καμπύλες της. Κάνει, επίσης, pilates, τρέξιμο, αλλά και ποδήλατο.

Δες στην gallery τι άλλο της αρέσει να κάνει!

Photos: @evalongoria

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ