Αυτές οι ασκήσεις φτιάχτηκαν για σένα που δεν έχεις καθόλου αντοχή και γυμνάζεσαι στο σπίτι

Ιωάννα Τζανή
Αυτές οι ασκήσεις φτιάχτηκαν για σένα που δεν έχεις καθόλου αντοχή και γυμνάζεσαι στο σπίτι

Αύξησε την αντοχή σου και ανακάλυψε την καλύτερη και πιο fit πλευρά του εαυτού σου.

Σήμερα θα αναλύσουμε ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε πολλές από εμάς στις προπονήσεις μας: κουραζόμαστε και δυσκολευόμαστε μετά το πρώτο μισάωρο. Ο (πιθανός) λόγος; Χαμηλή αντοχή. Υπάρχει τρόπος να νιώθεις πιο ξεκούραστη και να αυξήσεις την αντοχή σου, αρκεί να εντάξεις μερικές βοηθητικές ασκήσεις στην καθημερινότητά σου.

Εάν, λοιπόν, θέλεις να βελτιώσεις την αντοχή σου και να γίνει πιο fit από ποτέ, έχουμε για εσένα μια νέα ρουτίνα γυμναστικής που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου και να δεις σημαντικές αλλαγές στις προπονήσεις σου.

Ετοιμάσου για bikini body! 5 ασκήσεις που θα κάνεις ακόμη και στον κήπο σου

Κάπου εδώ να σου πω ότι δε θα χρειαστείς καν εξοπλισμό για αυτές τις ασκήσεις και μπορεί να τις κάνει καθεμία από εμάς, όποια κι αν είναι η φυσική της κατάσταση.


https://www.instagram.com/p/CbBf7NIPMZH/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ρουτίνα γυμναστικής:

  • Broad jumps
  • Mountain climbers
  • Traveling skaters
  • Squat jacks

Και τώρα πάμε να αναλύσουμε τις ασκήσεις μία προς μία.

#1. Broad jumps

How to: Πήδα προς τα εμπρός και προσγειώσου ελαφρά κάνοντας ένα squat. Χρησιμοποίησε τα χέρια σου για να σε βοηθήσουν. Σήκω πάνω γρήγορα και επανάλαβε την κίνηση. Κάνε 4 σετ των 30 δευτερολέπτων.

#2. Mountain climbers

How to: Ξεκίνα σε στάση σανίδας, φέρε το δεξί σου πόδι στο σημείο του αγκώνα σου και κάνε την ίδια κινησή εναλλάξ σε κάθε πόδι. Κάνε 4 σετ των 30 δευτερολέπτων.

#3. Traveling skaters

How to: Ξεκίνα ισορροπώντας στο αριστερό σου πόδι και πήδα στο πλάι, σαν να περνάς πάνω από μια λακκούβα. Προσγειώσου ελαφρά στο δεξί σου πόδι και συνέχισε την άσκηση πηγαίνοντας εμπρός- πίσω. Κάνε 4 σετ των 30 δευτερολέπτων.

#4. Squat jacks

How to: Κάνε καθίσματα έχοντας τα γόνατά σου να βλέπουν προς τα έξω, κάνε άλμα και ξανά σε στάση καθίσματος.Φρόντισε να κρατάς το στήθος σου ανασηκωμένο και να κατεβαίνεις όσο πιο χαμηλά μπορείς. Κάνε 4 σετ των 30 δευτερολέπτων.



Cover photo: @idajemina

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θέλεις αντοχή; Με τις ασκήσεις της Scarlett Johansson θα το πετύχεις

Οι 5 καλύτερες ασκήσεις για να ανακουφιστείς από το πρήξιμο