Οι 3 ασκήσεις για να προετοιμάσεις τους κοιλιακούς σου για το καλοκαίρι

Ιωάννα Τζανή
Οι 3 ασκήσεις για να προετοιμάσεις τους κοιλιακούς σου για το καλοκαίρι

Αυτές οι ασκήσεις θα σε βοηθήσουν να γυμνάσεις την κοιλιά σου σε χρόνο dt!

Αν είσαι αν κι εμένα, τότε έχεις ήδη αρχίσει να ψωνίζεις μπικίνι για τη νέα σεζόν. Καθώς ο καιρός που θα φορέσουμε τα μαγιό μας και θα βγούμε στην παραλία είναι προ των πυλών, έρχεται και η πίεση του να θέσουμε τη γυμναστική ως προτεραιότητα στο πρόγραμμά μας.

Ένα καλογυμνασμένο σώμα δεν έρχεται από τη μια μέρα στην άλλη, ωστόσο υπάρχουν ασκήσεις που μπορείς να εντάξεις στην καθημερινότητά σου για να σφίξεις γρήγορα και να ενδυναμώσεις τους κοιλιακούς σου, ώστε να αισθάνεσαι καλύτερα μόλις φτάσει το καλοκαιράκι.

Ετοιμάσου για bikini body! 5 ασκήσεις που θα κάνεις ακόμη και στον κήπο σου

Παρακάτω θα βρεις τις 3 κορυφαίες ασκήσεις που θα σε βοηθήσουν να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη με περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν έρθει η ώρα να βγεις με μπικίνι στην παραλία.


https://www.instagram.com/p/CbKLOzfODj8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

#1. Ροκανίσματα με ανασηκωμένα πόδια

Τι γυμνάζουμε με αυτή την άσκηση: Κάτω και μεσαίους κοιλιακούς

How to: Ξάπλωσε ανάσκελα και σήκωσε τα πόδια σου, λυγίζοντας τα γόνατά σου για να σχηματίσεις μια γωνία 90 μοιρών. Βάλε τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι και ανέβα ευθεία προς τα εμπρός, φέρνοντας το επάνω μέρος του σώματός σου προς τα γόνατά σου. Θυμήσου να κρατάς την πλάτη σου επίπεδη, το πηγούνι ψηλά και προσπάθησε να απομακρύνεις τις ωμοπλάτες σου από το έδαφος σε κάθε κοιλιακό που κάνεις.

Κάνε 3 σετ των 30 επαναλήψεων.

#2. Jackknife push-ups

Τι γυμνάζουμε με αυτή την άσκηση: Χέρια, κορμό και πόδια

How to: Πάρε μία μπάλα bosu, τοποθέτησε τα χέρια σου πάνω στο ύψος των ώμων και κάνε ένα push-up. Καθώς ανεβαίνεις, άνοιξε τα πόδια σου και κλείσε τα καθώς κατεβαίνεις. Η μπάλα απαιτεί να δεσμεύσεις τους μυς του πυρήνα σου ενώ ολοκληρώνεις αυτή την κίνηση, καθιστώντας την ιδανική για προπόνηση ενδυνάμωσης.

Κάνε 3 σετ των 30 επαναλήψεων.



#3. Bicycle Crunches

Τι γυμνάζουμε με αυτή την άσκηση: Μέση και άνω κοιλιακή χώρα

How to: Ξάπλωσε στο πάτωμα και τοποθέτησε τα πόδια σου σε γωνία 90 μοιρών με τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι. Κράτα τους ώμους σου ψηλά και το κάτω μέρος της πλάτης σου να ακουμπάει καλά στο στρώμα. Σπρώξε τα πόδια σου εμπρός-πίσω σαν να κάνεις ποδήλατο, έχοντας σηκωμένους τους ώμους σου.

Κάνε 3 σετ των 30 επαναλήψεων.

Cover photo: @khloekardashian

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πρόγραμμα γυμναστικής της Lady Gaga που βοηθά την ενδυνάμωση του σώματος

Θέλεις αντοχή; Με τις ασκήσεις της Scarlett Johansson θα το πετύχεις