Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κάνει την ίδια προπόνηση κάθε μέρα και το σώμα της με μαγιό εντυπωσιάζει

Πατούλια Κατερίνα
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη κάνει την ίδια προπόνηση κάθε μέρα και το σώμα της με μαγιό εντυπωσιάζει

Η Ευρυδίκη βρήκε κίνητρο να γυμναστεί, μετά από έναν χειμώνα με πολλά σκαμπανεβάσματα στα κιλά της, όπως είχε η ίδια παραδεχτεί.

Κάν’ το όπως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Το διάστημα αυτό η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει εστιάσει στην καλυτέρευση της φυσικής της κατάστασης και στο να αποκτήσει το bikini body με το οποίο έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε κάθε καλοκαίρι.

Ο τρόπος με τον οποίο προπονείται κάθε πρωί αλλά και κάθε βράδυ η παρουσιάστρια και πάλαι ποτέ παίκτρια του Survivor, φαίνεται να είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος και εξαιρετικά εύχρηστος για εσένα που έχεις διάδρομο γυμναστικής στο σπίτι ή το γυμναστήριό σου απέχει μια ανάσα από το σπίτι ή το γραφείο σου.

Ναι στον διάδρομο γυμναστικής

Κάνε ό,τι και η Ευρυδίκη. Ανέβα στον διάδρομο, σμίλεψε τους γλουτούς και κάψε λίπος.

Κι αν νομίζεις πως η προπόνηση στον διάδρομο δεν έχει οφέλη τα οποία μπορείς να καρπωθείς, ίσως πρέπει να προσέξεις τα λάθη που κάνεις.

Για παράδειγμα:

Κλείσε την τηλεόραση. Προτίμησε δυνατή μουσική στα ακουστικά όπως η Ευρυδίκη, και συγκεντρώσου στην άσκηση και στον στόχο σου. Μην κρατιέσαι από τις λαβές. Όταν κρατάς τις λαβές, η άσκηση γίνεται πολύ ευκολότερη και επιπλέον διευκολύνει τη δουλειά των ποδιών μειώνοντας την προσπάθεια και τις θερμίδες που καις. Επίσης, σε κάνει να περπατάς με έναν αφύσικο ρυθμό και αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε τραυματισμό. Μείωσε την ταχύτητα και όταν νιώσεις άνετα, ανέβασε πάλι τον ρυθμό σου.

Σκέψου πως τρέχεις στον δρόμο. Το στυλ που τρέχεις στο διάδρομο θα πρέπει να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με το πώς τρέχεις έξω οπότε θυμήσου να έχεις σφιχτή κοιλιά, βλέμμα μπροστά και τα χέρια να κουνιούνται φυσικά στα πλευρά.

Αν θέλεις να κάψεις πολλές θερμίδες, βάλε ένα αυτόματο πρόγραμμα καύσης λίπους με ανεβοκατέβασμα στην κλίση του διαδρόμου και στον ρυθμό τρεξίματος.

282507887_538614364488914_1531900421474984839_n.jpg

Πάντως, ο διάδρομος και τα 45λεπτα πάνω σε αυτόν, φαίνεται πως έχουν βοηθήσει την Ευρυδίκη, η οποία στην πρόσφατη πόζα με μαγιό στη θάλασσα μας έδειξε τους γραμμωμένους της γλουτούς.

Το τελευταίο διάστημα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει ξεκινήσει διατροφή και γυμναστική και δεν είναι λίγες οι φορές που δείχνει τι τρώει μέσα από το Instagram της.

Ωστόσο, κάποια παραπανίσια κιλά που είχε πάρει το τελευταίο διάστημα έκαναν πολλούς να πιστέψουν ότι η Ευρυδίκη είναι έγκυος με την ίδια να ξεσπά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου και ήταν καλεσμένη μέσα στον χειμώνα.