Ονειρεύεσαι καλοσχηματισμένους κοιλιακούς; Οι ασκήσεις σε σανίδα είναι η λύση

Ονειρεύεσαι καλοσχηματισμένους κοιλιακούς; Οι ασκήσεις σε σανίδα είναι η λύση

Οι 3 απόλυτες ασκήσεις για να αποκτήσεις εύκολα και γρήγορα κοιλιακούς.

Είτε την αγαπάς είτε τη μισείς, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η άσκηση σανίδα είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να ενδυναμώσεις τη σπονδυλική σου στήλη και να αποκτήσεις πολυπόθητους κοιλιακούς.

Η προπόνηση με slider core που θα σου δείξουμε σήμερα, από τη γυμνάστρια Bridget O'Carroll, περιλαμβάνει 3 διαφορετικές παραλλαγές για άσκηση με σανίδα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις γρήγορα τον στόχο σου.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρέπει να γυμνάζεσαι μετά από ένα hangover

Είναι μια γρήγορη και αποτελεσματική προπόνηση που δεν απαιτεί εξοπλισμό και μπορεί να γίνει από οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι.

Το πρόγραμμα γυμναστικής:

  • Bear plank
  • Saw plank
  • Pike plank

#1. Bear plank

How to: Ξεκίνα στη βασική θέση σανίδας και μετά σύρε τα πόδια σου ακριβώς κάτω από τους γοφούς σου. Αμέσως μετά πίεσε προς τα πίσω.

#2. Saw plank

How to: Μείνε σε θέση σανίδας καθώς μετακινείς ολόκληρο το σώμα σου προς τα πίσω, γλιστρώντας στα δάχτυλα των ποδιών σου. Οι ώμοι σου πρέπει να μετακινηθούν πίσω από τους καρπούς σου και μετά να τους φέρεις αργά στην ίδια θέση.

#3. Pike plank

How to: Ξεκίνα στη βασική θέση σανίδας και μετάφερε όλο το βάρος σου προς τα εμπρός στα χέρια σου. Πίεσε τους κοιλιακούς σου και σήκωσε τους γοφούς σου. Χαμήλωσε αργά.

Cover photo: @dualipa