Αν θες να καταφέρεις το challenge με τα 10.000 βήματα που είναι viral στο Tik Tok έχουμε τον τρόπο

Αν θες να καταφέρεις το challenge με τα 10.000 βήματα που είναι viral στο Tik Tok έχουμε τον τρόπο

Ακόμα μια viral μόδα, ένα trend στο Tik Tok που μπορεί τελικά να κάνει καλό στο σώμα σου.

Είναι πολύ πιθανό να έχεις ακούσει τη σύσταση που υπάρχει για 10.000 βήματα ανά ημέρα, μια σύσταση των προπονητών και των γιατρών που γνωρίζει μεγάλη δόξα αυτή τη στιγμή και ως challenge στο Tik Tok.

Tik Tok fitness trend alert

Σε αυτό το trend, αυτό που θα κερδίσεις είναι υγεία, καλύτερη διάθεση και για να φτάσεις τα 10.000 βήματα μπορείς να επιλέξεις αν θα το κάνεις ανεβαίνοντας σκάλες, αν θα τρέξεις στον διάδρομο ή αν θα κάνεις το σπίτι σου πέρα- δώθε. Δεν έχει σημασία αν έχει ζέστη, αν βρέχει, εσύ πρέπει να τηρήσεις τα 10.000 βήματα. Αν ξεκινήσεις σήμερα, φρόντισε απλά να πιάσεις πρώτα το όριο των 7.500 βημάτων και έπειτα να ανεβαίνεις ανά 500 καθημερινά, προτείνει ο Eric Beck του Stride Fitness.

Όσο πιο κοντά φτάσεις στα 10.000 βήματα, τόσο καλύτερη κυκλοφορία θα έχεις, χαμηλότερη χοληστερόλη ενώ ακόμα και ως προπόνηση είναι ιδανική.

Μια διάσημη χρήστης του Tik Tok που τηρεί τα 10.000 βήματα ανά ημέρα, τόνισε πως έχει αλλάξει η διάθεσή της από τότε που μπήκε στο challenge ενώ βλέπει και τις δυνάμεις τις να είναι περισσότερες, συν του ότι κοιμάται καλύτερα.

Το γρήγορο περπάτημα είναι έτσι κι αλλιώς, χωρίς Tik Tok και challenges, ο ιδανικός τρόπος για να έχεις πνευματική διαύγεια, να μειώσεις τα συμπτώματα της κατάθλιψης και του στρες και όπως συμβαίνει σε όλα τα challenges έχεις και την υποστήριξη των ανθρώπων που κάνουν το ίδιο challenge με εσένα.

Αν θες να βγάλεις τα βήματα, θυμήσου πως πρέπει να κάνεις περίπου 1000 βήματα ανά ώρα για να έχεις το αποτέλεσμα που θες μέσα σε 10 ώρες, πρέπει επιπρόσθετα να έχεις την εφαρμογή και το ρολόι εκείνο που θα μετράει σωστά τα βήματά σου κι αν βαριέσαι το περπάτημα, βάλε δυνατά τη μουσική, πάρε το τετράποδό σου ή την κολλητή σου και βγες στην πόλη.

steps.jpg