Μίση ώρα τρέξιμο θα σας σώσει

Μίση ώρα τρέξιμο θα σας σώσει

Βάλτε στη ζωή σας έστω μισή ώρα τρέξιμο και δείτε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα αμέσως.

Ξέρω πόσο όλες σας βαριέστε το γυμναστήριο, αλλά παράλληλα ζηλεύετε τα σφριγηλά αδύνατα κορμιά. Επειδή επίσης ξέρω πως όλες σας λόγω πίεσης χρόνου αναβάλλετε συνεχώς να ξεκινήσετε γυμναστική, υπάρχει ένας τρόπος σιγά σιγά να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση χωρίς πολύ κόπο και ευχάριστα.

Απλά ξεκινήστε να κάνετε jogging 30 λεπτά την ημέρα (6 ημέρες την εβδομάδα) στο ρυθμό που θέλετε. Μάλιστα για να μην βαριέστε κάντε το στο άλσος της γειτονιάς σας μόλις γυρίσετε από τη δουλειά. Την έβδομη ημέρα που καλό είναι να κρατήσετε σταθερή (π.χ την Κυριακή) έχετε «ρεπό» να ξεκουραστείτε. Αν δεν κάνετε «κοπάνες», εκτελείτε 5 λεπτά διατάσεις μετά από κάθε προπόνηση, ανεβάζετε σιγά σιγά το ρυθμό και προσθέσετε άλλο λίγο γυμναστική στη ζωή σας μόλις δυο φορές την εβδομάδα (όπως κοιλιακοί, pilates, yoga, aerobic ή απλά γυμναστήριο) τότε σε 7 εβδομάδες θα έχετε χάσει 5 κιλά.

Φυσικά εννοείτε πως όταν μετά το τρέξιμο αδειάσετε το ψυγείο, τότε λογικό είναι να μη δείτε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Το καλό με αυτήν τον τρόπο εκγύμνασης είναι πως εσείς ρυθμίζετε την ένταση, δεν πιέζεστε, δεν κλείνεστε στους τέσσερις τείχους και αλλάζετε και διάθεσή μετά από μια κουραστική ημέρα (μια βόλτα στο πάρκο πάντα μας κάνει να χαμογελάμε). Δοκιμάστε το.