Σφίξτε τις «λαβές του έρωτα»

Σφίξτε τις «λαβές του έρωτα»

Χάστε το περιττό βάρος στα πλαϊνά της μέσης σας με 3 ασκήσεις.

Μπορεί τα πλαϊνά στη μέση σας να ονομάζονται λαβές του έρωτα, όμως χρειάζεται να είναι σφιχτές για να «ανάψουν» κι άλλο τον αγαπημένο σας. Με τις παρακάτω τρεις εύκολες ασκήσεις θα γυμνάσετε αυτά τα πιασιματάκια και θα τα κρατήσετε στο επιθυμητό μέγεθος. Βλέπετε σε αυτήν περίπτωση το «αυξάνεσθε και πληθύνεσθε» δεν είναι καλό.

Άσκηση 1
Ξαπλώστε στο πλάι με τα πόδια κολλημένα και τα χέρια σας σταυρωτά τους ώμους. Κάντε δέκα επαναλήψεις σηκώνοντας ελαφρά τον κορμό σας προς τα πάνω παράλληλα με τα πόδια σας (μικρό εύρος κίνησης). Μετά γυρίστε από την άλλη πλευρά και επαναλάβετε.

Άσκηση 2
Σταθείτε όρθιες με τα πόδια ελαφρά ανοικτά και σηκώστε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι κρατώντας ένα μικρό βάρος στο καθένα στην ευθεία των ώμων σας έχοντας τους αγκώνες ελαφρά λυγισμένους. Κρατώντας την πλάτη σας ίσια, γείρετε όσο πιο πολύ μπορείτε αριστερά, ελάτε ξανά στην αρχική στάση και γείρετε δεξιά. Επαναλάβετε δέκα φορές.

Άσκηση 3
Σταθείτε όρθιες με τα πόδια ενωμένα και κλειστά κρατώντας και με τα δύο χέρια σας ένα βαράκι στο ύψος του στήθους σας. Στρίψτε τον κορμό σας αριστερά και μετά τέρμα δεξιά κρατώντας του κοιλιακούς σας σφιχτούς. Επανέλθετε στην αρχική θέση και επαναλάβετε δέκα φορές.